Magasinet M!

Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op

Første date med hende den lækre fra Tinder. Du er ved skide i bukserne af nervøsitet og aner ikke, hvad du skal snakke med hende om. Men bare rolig. Vi giver dig her fem gode råd til, hvordan det ikke kan gå helt galt.

Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op
Vær sikker i dit kropssprog

En af de første ting, hun sikkert vil lægge mærke til, er, hvilke signaler du udsender. Hvis du eksempelvis ankommer som et nervevrag med svedpletter under armene, er hun hurtigt på vej videre. Forestil dig i stedet, at du er Ryan Gosling i bar overkrop efter en hårdtarbejdende dag på jobbet. Brug din krop til at vise, hvor afslappet du er - lidt som Pablo Escobar, der tager en løgnedetektortest eller Samuel L Jackson med solbriller. Altså: Sænk skulderne, og tag det helt roligt.

LÆS OGSÅ: Det synes pigerne om sex på første date

ANNONCE
Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op
Vis hende dine bisser

På din første date vil du sikkert føle dig lidt bange og konstant sippe af din drink samt kigge på din fødder, men du bliver nødt til at kontrollere det en smule. Lidt på samme måde, som du kæmper imod trangen til at udbasunere: "Jeg vil knalde alt ved dig", i det du ser hende første gang. Selvom du er lidt nervøs, så husk at smile. Ikke som en Patrick Bateman i American Psycho, men mere som en George Clooney, der forsøger at komme i kanen med en 20 år yngre model.

ANNONCE
Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op
Stil spørgsmål

Det kan godt være, at vi har brugt et par celebrity-hunks til at sammenligne med i de forgangne afsnit, men husk samtidig på, at du nok mere er typen, der drikker for meget, står op til middag og synes, at chips og ketchup er din livret. Derfor kan du ikke bare forvente, at hun falder for dig med det samme. Du bliver nødt til at åbne munden, men for guds skyld ikke kun snakke om dig selv, eller om hun synes, PES er bedre end FIFA. Stil spørgsmål til hende. Hun vil helt sikkert lade sig charmere, hvis du også viser en form for gensidig interesse i søde kattevideoer, madlavning eller Radio 24syv, selvom du ikke kunne være mere ligeglad.

ANNONCE
Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op
Lad telefonen blive i lommen, kig hende i øjnene, og lyt.

Der er ingen grund til at stille indsigtsfulde spørgsmål, som du har plukket fra en liste på internettet, medmindre du lytter til, hvad hun rent faktisk siger. Hvis du spørger hende, hvor mange søskende hun har, skal du ikke begynde at tænke på, at du også lige skal huske at stille dit managerhold til weekendens Premier League-runde, alt imens du kigger på hendes mund, indtil den stopper med at bevæge sig for herefter at udbryde et papegøjeagtigt "Ja, helt sikkert." For hvem ved? Hvis du rent faktisk lytter til hende, finder du måske ud af, at hun rsådan set er pissesjov og klog.

ANNONCE
Sådan undgår du at fucke din første date fuldstændig op
Vis din ambitiøse side

Det kan godt være, det er fristende at brokke dig over dit arbejde på McDonald's, mens du samtidig studerer et eller andet whatever-studie, men lad for guds skyld være med det. At bitche over din situation vil blot gøre hende træt. Tal i stedet om din passion og dine ambitioner - altså hvad din plan med livet er - i stedet for, hvor du er netop nu. Og så er det lige meget, om din drøm er at blive retsmediciner, Formel 1-kører, novelleforfatter eller andre ting, du med al sandsynlighed ikke har en chance for at realisere. For hun vil helt sikkert værdsætte det drive, du udviser.

Hvis du husker på disse fem ting, kan du ikke rigtigt gøre mere. Tag en dyb indånding, vær dig selv, og husk på, at hun sikkert er lige så nervøs som dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt