Magasinet M!

Saucony x Sneakersnstuff "Business Class"

De ultimative far-sneakers

Hvis du stadig er et stort spørgsmålstegn, så lad mig uddybe: Dad sneaks er et udtryk, der dækker over de gummisko, som din far har købt, baseret på 2 primære parametre: Komfort og funktionalitet. Fars gummisko er dem der bliver hevet frem, når det skal være meget behageligt og samtidig yderst funktionelt. Det er det sæt gummisko, som far hiver frem en gang om året, når han skal ud og køre langt, eller måske har en lang flyvetur til Mallorca i kikkerten. På grund af den begrænsede brugsfrekvens, er dad-sneakeren ofte et levn fra slut 90'erne eller begyndelsen af 00'erne, og det er typisk en New Balance, Sketchers, Asics eller... Saucony-sko. Farvevalget er holdt i "neutrale" farver som sand, beige, grå, men de er ikke for fine, til ikke at have nogle små iøjnefaldende detaljer, der er blevet solgt med - fordi de har den funktion.

Dad-sneakeren har længe været udskammet, men i løbet af det seneste år, er den for alvor blevet sparket ud i modebilledet, og især de gyselige Nike Air Max 97, er en bekræftelse heraf.

ANNONCE
Saucony x Sneakersnstuff "Business Class"

Men hvis du, trods alt fornuft, vil kæmpe dig til det ULTIMATIVE par dad-sneaks, skal du læse videre...

Svenske Sneakersnstuff har nemlig begået et samarbejde med sneakermærket Saucony, og skabt en limiteret udgave af Grid 9000, en udgave der er inspireret af den luksus, der typisk findes i business class flykabiner.

ANNONCE
Saucony x Sneakersnstuff "Business Class"

Limited modellen er lavet i kvalitetsmaterialer som læder, ruskind og vævet stof. Farver, materialer og design, er inspireret af business class-området i vores foretrukne skandinaviske flyselskab og komfort niveauet er lige så højt som på en lang business class rejse over Atlanten.

Saucony Grid 9000 "Business Class" kommer med Saucony og SNS logoer, navy ydersål og det klassiske 50'er Sigvard Bernadotte mønster, Virrvarr.

ANNONCE
Saucony x Sneakersnstuff "Business Class"
Pris og tilgængelighed

Saucony Grid 9000 "Business Class" er tilgængelig, til den knapt så far-venlige pris på 1199,- kroner.

Den forhandles eksklusivt på Sneakersnstuff.

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt