Magasinet M!

Sig det med blomster: Så ofte bliver pigerne forkælet af jer mænd

Måske er der nogle af jer, der sidder med røde kinder efter at have læst denne artikel. Men alt, hvad der skal til, er en buket blomster. En ting, I mænd generelt er ok til ifølge vores kvindelige læsere.

Sig det med blomster: Så ofte bliver pigerne forkælet af jer mænd

Hejsa piger. Hvor tit kommer manden/kæresten hjem med blomster eller andet til jer?

Du er flippet ud på din kæreste, da hun er kommet til at vaske din hvide Armani-t-shirt sammen med det røde sengetøj. Men efter at have tænkt lidt over det, når du til den erkendelse, at det jo bare er tøj, og at du måske ikke var helt fair. Derfor køber du selvfølgelig en buket blomster eller æske chokolade for at gøre det godt igen.

Det kan også være, at du bare synes, at du har verdens bedste kæreste, og at hun derfor fortjener at føle sig særlig.

Desværre er det ikke alle, der er lige gode til at gøre den lille ting, der betyder så meget for et parforhold; nemlig at forkæle kæresten i ny og næ.

En mandlig læser har spurgt pigerne, hvor ofte de rent faktisk oplever, at manden kommer hjem med en gave, og her er svarene noget forskellige. Læs dem her.

Og husk, at du inde på hvadsynes.mmm.dk som altid kan stille lige præcis det spørgsmål, du er nysgerrig efter at få svar på. Uanset om det vedrører, sex, dating, flirt eller venskab, vil pigerne sidde klar med svar på netop din undren. Så tøv endelig ikke med at spørge. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce