Magasinet M!

Skønhedblogger: Sådan holder du huden blød ved at dække ansigtet i sæd

Normalt er vi ligeglade med skønhedsbloggere, men når de smider en video på nettet, hvor de smører sæd i fjæset, er vi lutter øren.

Skønhedblogger: Sådan holder du huden blød ved at dække ansigtet i sæd

Nå, men så har man da hørt det med. Der har tidligere været forskellige historier fremme om, at sæd er godt for huden, sæd kan give kræft i mundhulen ved blowjobs og adskillige andre ubekræftede historier om, hvad sæd kan og ikke kan.

Men nu tager den tidligere engelsk glamourmodel og nuværende skønhedblogger, Tracy Kiss, den lige skridtet videre. Eller det er faktisk en et år gammel video, der pludselig har fået de engelske mediers opmærksomhed, efter Tracy Kiss smed historien på Instagram.

Og det forstår man godt. I videoen, som du kan se nederst i artiklen, bruger hun 20 minutter på at smøre sperm i ansigtet og fortælle, at det er et fast ritual, der er med til at holde huden blød og smidig.

Find både en kort og en lang version af videoen efter Instagram-opslaget, hvor hun fortæller sine følgere, at hun netop har laven en video, hvor hun smører sæd i ansigtet.

 

I've just filmed myself having a semen facial, raise your hand if you want to see it ?????????? #semen #sperm #facial #semenfacial #spermfacial #beauty #blogger #bblogger #bbloggers #beautyful #beautycare #beautys #journalist #blog #vlog #vlogger #health #healthcare #healthandsafety #homeremedy #home #rosacea #treatment #facials #facemask #facepack #juicy #man #manjuice

Et billede slået op af Tracy Kiss (@tracykissdotcom) den 10. Nov 2015 kl. 6:29 PST

ANNONCE

Tracy Kiss forklarer i videoen, at hun får sin daglige ration af sæd fra en ven, der afleverer det i en lille petriskål. Hun forklarer desuden, at hun ikke selv er med til at hjælpe sæden på vej. "Der er nok mange, der vil være bekymrede over at putte sæd i ansigtet, men det er meget naturligt og sundt," forklarer hun.

Se Daily Mirrors korte version af videoen her:

ANNONCE

Se hele den 26 minutter lange video fra YouTube her:

Del

Seneste nyt

Annonce