Magasinet M!

Stor penis, eller udholdende i sengen?

Hvad foretrækker pigerne egentlig? En stor penis, eller en fyr der kan holde i flere timer? Læs hvad pigerne synes.Stor penis, eller udholdende i sengen?

hvad vil i helst have; en mand med en pik der er under gennemsnittet (ca. 8-10 cm) men kan holde i lang tid. eller en mand med en pik over gennemsnittet (ca. 16-20 cm.), men han kommer indenfor 5 minutter?

- Manden, 23

Ja, hvad er egentlig vigtigst for kvinderne. Det vil 'Manden' meget gerne vide. Og det har givet lidt diskussion inde på sitet, hvor pigerne selvfølgelig som altid har været mere end villige til at komme med deres besyv. Du kan læse alle deres svar her.

Eller du kan selv spørge pigerne om noget, der under dig, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk.

 

OG PÅ ONSDAG BLIVER DET EKSTRA SJOVT...

På onsdag mellem 19-21, får vi besøg af de to tidligere forside-babes Sandra og Vera, som vil svare på spørgsmål inde på hvadsynes.mmm.dk. Hvis I ikke kan huske dem, kan denne video måske opfriske jeres hukommelse.

Så gå ind på hvadsynes.mmm.dk, og stil et spørgsmål, så kan det være, at de vælger at svare på dit. Ellers sidder der altid nogle søde piger, som kan hjælpe med de spørgsmål du brænder inde med.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt