Magasinet M!

Tilfredsstil din Star Wars-tilbedelse med dette gaming-headset fra Razer

Razer Kraken StormTrooper Edition

Nogle folk dyrker deres hobbyer til det yderste, og for fans af ting som Star Wars, kan det resultere i et utal af merchandise i form af action-figurerer og andre nips-ting. Andre er lidt mere voksne og stille i deres tilgang, og for dem, skal eventuelt merchandise gerne kunne retfærdiggøres med praktisk brug. Og her er en nyhed der kan bruges af begge. Især hvis de er gamere. 

Razer har nemlig lanceret en Storm Trooper udgave af deres populære Razer Kraken headset. Så kan du sidde og sige ting som "These aren't the droids we're looking for," til de andre intetanende individer på chatten. 

ANNONCE
Tilfredsstil din Star Wars-tilbedelse med dette gaming-headset fra Razer

Kraken headsettet er designet til både esports-atleter og casuals, og giver et dybt lydbillede takket være specialtunede 50mm enheder. Den udtrækkelige mikrofon leverer selvfølgelig fortrinlig lyd, og så er headsettet kompatibelt med både PC, Mac, konsoller og mobil-devices. 

Headsettet der røg på markedet den 14. november, er en del af en større Storm Trooper serie, der blandt andet består af et BlackWidow Lite tastatur, en tråløs Atheris-mus med 350 timers batteritid og en gigantisk Goliathus musemåtte. 

Razer Kraken Stormtrooper Edition koster knap 900 kroner (119,95 €)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce