Magasinet M!

Tinder-billederne der sikrer dig matches i stride strømme

Hvis du allerede nu tænker sixpack, eksotiske dyr og billeder fra din vilde lørdag på Penthouse, så skal du nok lige læse artiklen her igennem.

Tinder-billederne der sikrer dig matches i stride strømme

"Nu synes jeg, vi har hørt en masse om jeres tinder-profiler - men hvad med vores? Hvilke type billeder kan I godt lide, vi har, og som får jer til at 'swipe ja'?"

- Mark, 23 år

Tinder har taget hele verden med storm (inklusiv os), og ærligt talt synes vi ikke, at der er meget negativt at sige om det. Eller, det skulle da lige være, at det er så tæt på umuligt, som noget kan være, at finde rundt i de uskrevne do's and dont's. Det er også grunden til, at vi var vilde af begejstring, da en af vores læsere spurgte pigerne direkte, hvilke billeder vi skal have på vores Tinder-profil for at fange deres opmærksomhed. Læs deres svar her, så du kan få nogle gode matches ind over weekenden!

Har du et spørgsmål, som du brænder inde med? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE