Magasinet M!

Tinder har fået nye funktioner: Se dem lige her

Den populære dating-app får nyt indhold med hver opdatering. Vi har kigget på de seneste.

Pejsen er tændt, øllen hældt op, og du kan mærke pelsen fra isbjørnetæppet på dine bare ben. Det er Tinder-tirsdag, og du glæder dig som en lille dreng juleaften. Dit "Tinder-game" har aldrig været stærkere. Både Anne, 21, og Heidi, 33, hoppede på din første one-liner, og ingen er nu i tvivl om, hvor meget en isbjørn vejer.

Men hov, Tinder ser ikke helt ud, som det plejer. Den har nemlig fået lidt ekstra funktioner, som du både kan bruge alene eller sammen med dine kammerater.

"Karsten ville være vild efter hende her"

I jagten på prinsessen støder du selvfølgelig ind i flere piger, som du af en eller anden årsag ikke kan håndtere, eller også er de bare ikke lige din type. Men hey, Karsten nævnte da engang noget om rødhårede piger i tennistøj. Problemet er bare, at Karsten måske ikke har de samme indstillinger og derfor ikke kan se hende.

Det har Tinder nu løsningen på. I deres den populære apps seneste opdatering har du muligheden for at anbefale den pågældende profil til en ven. Herefter vil Tinder åbne dine beskeder, hvor i du allerede finder et link, som sender Karsten direkte til rødhårede Katrine på 24, som elsker at spille tennis. Nu kan Karsten roligt "swipe" til højre og så bare håbe på det bedste.

Hvordan det sådan helt lavpraktisk fungerer, og om du overhovedet har tænkt dig at dele ud af dine ladies, styrer du helt selv. 

OBS: Det kan være, du har mødt funktionen før, eftersom den blev testet tilbage i marts. Nu er den på plads hos alle!

ANNONCE
Tinder har fået nye funktioner: Se dem lige her

"Tinder Social"

Også populært kaldet gangbang-funktionen. Eller i hvert fald her på redaktionen. Hvis du allerede kender appen Heaps, kender du også til Tinders anden nye funktion. Det fungerer lidt i samme stil. Du "teamer" op med dine aktive Tinder-venner, hvorefter I kan se andre "hold" af modsatte køn. Så kan i bare svinge fingeren til højre og venstre, alt efter hvad der passer jeres smag.

Grundet, at i selvfølgelig er en flok umanérlige fine fyre, bliver jeres gruppe matchet som aldrig før, og det er kun et spørgsmål om tid, før i kan vælge og vrage. Finder i en passende pigegruppe, kan i jo mødes i byen og "socialisere"?

God fornøjelse!

ANNONCE
Tinder har fået nye funktioner: Se dem lige her

Andre nyere Tinder-features

Tinder Plus: Har du lavet penge, men ikke nogle damer? Så er det vist på tide at kaste et par guldmønter efter et Tinder Plus-medlemskab. Her får uendelige højre "swipes". En "rewind"-funktion, hvor du kan hoppe en profil tilbage, i tilfælde af at du lige var en tak for hurtig. Og så får du en "passport"-funktion, som giver dig muligheden for at "swipe" et tilfældigt sted i verden. Vil du se kvinderne i Moskva, ser du kvinderne i Moskva. Prisen er cirka 40 kroner om måneden.

"Super Like": Ja, tak. Endelig kan du ramme en stor fed stjerne-knap placeret i højre side af skærmen. Hvad kan den? Jo, den sørger for, at profilen, som du klikker "Super Like" ved, får en påmindelse om, at DU netop har sagt ja. Herefter vil du komme op på vedkommendes skærm - markeret i en blå farve, så hun ved, hvem du er. 

Skal du have et "pro-tip" med på vejen? Så lad være med det. Du giver automatisk pigen overhånden fra start, og det dur desværre ikke?

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt