Magasinet M!

Tjenere fortæller: Vi dømmer dig, når du bestiller det her

"Med ketchup." Enough said.

Når du går på restaurant og beder om at få foretaget en lille ændring ved den ret, du bestiller, tror du måske ikke, du er til særlig stor besvær. Det er jo bare en lille ændring. Men det er måske lige præcis den lille ændring, der gør, at tjenerne skændes om, hvem der skal tage dit bord. Og kokkene diskuterer, hvorvidt de skal spytte i din ret eller ej.

Sidstnævnte sker forhåbentlig ikke, men at du bliver snakket om er ret sandsynligt. På Reddit har tjenere svaret på spørgsmålet: Waiters/Waitresses, what’s one thing you judge your table for ordering?, og det kan godt være, at kunden altid har ret.. men det betyder ikke, at tjenerne er enige!

LilyKnightMcClellan

Når du beder om noget, vi ikke har på menuen og bare forventer, at vi kan lave det. Ofte kan vi. Men det betyder ikke, at jeg ikke dømmer dig. 

twopacktuesday

"Med ketchup." Enough said.

arandomaccount9

Jeg så engang en anmeldelse for et sted, hvor personen sagde "det her sted er forfærdeligt, man kan kun bestille det, de har på menukortet." Det beskriver måske problemet meget godt. 

jeremyxt

Jeg undrer mig altid, når folk kommer ind og prøver at lave deres egen ret. Især hvis de bestiller "dagens ret" og prøver at lave om på den. 

delmoz

Jeg dømmer kun dem, der siger "og kan I måske skynde jer, jeg har virkelig travlt." Som om alle dem, der har siddet pænt og ventet på deres mad, bare skal springes over, fordi du har ih så travlt? 

TwistedTophat

Æbletærte var dagens dessert, og der var en, der ville have smeltet ost på toppen. Er det seriøst en ting? 

PissingInYourCereal

Min personlige favorit, "hvad har I på menuen?" Jeg får det spørgsmål mindst én gang om dagen. Menukortet er lige foran dig, min ven, tag et kig. 

Mariian3

Der var en, der bestilte en salat. Ingen toppings. Ekstra dressing. Så det er bare en masse icebergsalat, som jo egentlig bare er knasende vand. Til 75 kroner. 

Michellehavyy

Jeg dømmer de folk, der overdriver med komplimenter. Sådan "ej, det var bare det bedste måltid nogensinde, du må endelig huske at rose kokken!" Dude, du fik en pizza med ost. Ro på. 

Valiantlycaustic

Jeg prøvede, at der var en, der bestilte vand med citron og sukker ved siden af, så hun selv kunne mikse sin lemonade. 

PM-Me-TigOldBitties

Der var ikke meget, der kunne få mig til at dømme folk, undtagen når de bestilte well done. For det første tog det virkelig lang tid, og kunden fattede aldrig, at den ekstra tid, de tog, var fordi de bestilte deres mad, så vi var nødt til at ødelægge den, og ikke fordi kokkene (eller tjenerne) ikke gjorde deres job godt nok.

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: Askreddit

Del

Seneste nyt

Annonce