Magasinet M!

Top 6: Her er det vigtigste for os, når vi skal finde en partner

Der er mange forskellige ting, der spiller ind, når vi skal vælge os en partner. Har du styr på, hvad der er vigtigst for henholdsvis kvinder og mænd?

Der mange ting, der skal tages med i overvejelserne, når man skal vælge sig en partner. 

Som man måske kunne forestille sig, så er det dog nogle ret forskellige ting, som mænd og kvinder generelt lægger vægt på. 

YouGov har for Keno derfor lavet en undersøgelse af, hvad præcis det er, de to køn går efter.

Det er vigtigst for begge køn, at det er nemt at tale sammen, samt at der er mulighed for at dyrke egne interesser og lave ting hver for sig. Men derfra er der mange forskelle ...

Mændene

Det er nok de færreste det kan undre, at mænd har nogle høje fysiske krav til deres kommende partner. For mænd i alderen 19 og 25 år er det derfor ekstremt vigtigt, at partneren har en flot krop. Mens de lidt ældre mænd, mellem 36 og 55 år lægger stor vægt på, at der indgår god sex i parforholdet:

- At mænd vægter kvindens udseende og god sex kommer helt basalt fra vores krybdyrhjerne. Når vi kigger tilbage, er mandens grundlæggende behov at sikre artens overlevelse ved at sprede sin sæd. Den bedste måde at overleve på er ved at finde en stærk og smuk kvinde. Skønhed er et af symbolerne på, at man kan klare sig, og at man er en overlever. Derfor er den fysiske tiltrækning drivende, når mænd kigger efter en ny partner. Men skønhed er en relativ størrelse, fortæller Mikael Hoffmann, der er parterapeut til Yougov.

Kvinderne

Kvinderne har derimod lidt lavere fysiske krav til mændene, til gengæld er der andre områder, hvor de forventer noget af hannerne. Næsten halvdelen af alle kvinder forlanger nemlig, at deres partner har humor og kan få dem til at grine. Til sammenligning forventer kun hver tredje mand dette:

- Mænd er stærkere rent fysisk end kvinder. Hvis vi igen kigger tilbage i tiden, var kvinden afhængig af enstærk mand, der kunne beskytte hende og jage. Derfor er kvinder tiltrukket af magt, styrke og overskud. Når kvinder bliver tiltrukket af mænd med humor, er det fordi humor kan være et symbol på overskud ogintelligens. Men ligesom skønhed er humor også en relativ størrelse, siger Mikael Hoffmann.

Nedenfor kan du se den komplette liste over, hvad der er vigtigst for mænd og kvinder hos en potentiel partner. 

ANNONCE
Keno - Top 6: Her er det vigtigste for os, når vi skal finde en partner Keno
Del

Seneste nyt