Magasinet M!

VANS og Metallica lancerer en ny eksklusiv kollektion

Pæne sko til metalhoveder

De fleste af os har sikkert en form for forhold til Vans, uanset om vi selv går i dem eller ej. Det populære brand er nu klar med endnu et spændende samarbejde med Rock and Roll Hall of Fame og Grammy®-prisbelønnede Metallica om en eksklusiv kollektion af sko, tøj og diverse. Den nyeste kollektion fra Vans x Metallica-partnerskabet markerer det tredje samarbejde mellem det historiske brand og band.

Vans x Metallica kollektionen fremhæver det redesignede Metallica logo med heavy metal udgaver af Vans klassiske silhuetter. Den velkendte Sk8-Hi Reissue er i denne kollektion klædt i læder og med tydelige sømme og sidestripes og kommer med et ætset Metallica logo på siden og indgraverede detaljer i den hvide sål. Den klassiske Slip-On har Metallicas logo trykt midt på skoen og det detaljerede indgraverede Metallica logo på sålen. Sidst men ikke mindst indeholder kollektionen en t-shirt og en trucker-kasket, som også inkluderer det nye Metallica logo.

Tjek det ud hvis du er fan. Overvej det hvis du er wannabe. 

ANNONCE
Prise og tilgængelighed

Vans X Metallica kollektionen er tilgængelige i Vans butikker og online på Vans

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt