Magasinet M!

Verdens værste Tinder-date: En alt for spontan rejse og et kupforsøg

22-årige Phil Stephenson var i det spontane humør og endte i Tyrkiet med en pige som han lige havde mødt på Tinder. Det gik galt - på alle tænkelige måder!

22-årige Phil Stephenson er nok færdig med at være for spontan på Tinder. I torsdags matchede han med Nicole Graham på Tinder, og da han hørte, at hun dagen efter skulle alene til Marmaris, tilbød han at tage med hende. 

Om fredagen fløj de derfor til den tyrkiske kyst-by efter kun at have kendt hinanden i 12 timer, fortæller han til dailystar.co.uk. 

ANNONCE
Instagram - Verdens værste Tinder-date: En alt for spontan rejse og et kupforsøg Instagram

Allerede om bord på flyet var daten dog på vej ud på et sidespor. Phil var taget på daten i håb om at lave ballade med pigen, mens hun mest af alt ønskede en romantisk kæresteferie. 

Ombord på flyet begyndte hun at made ham med chips og blev gal i skralden, da han ville tage musik i ørerne. 

På hotellet blev forholdet kun forværret, og efter ganske kort tid besluttede Phil at smutte hjemad. Men da han ventede på sin taxa udenfor hotellet, blev det klart, at noget var helt galt i landet.

ANNONCE
Instagram - Verdens værste Tinder-date: En alt for spontan rejse og et kupforsøg Instagram

I et kupforsøg forsøgte det tyrkiske militær nemlig at overtage magten i landet, med mange sårede og døde til følge. 

Tæt ved Tinder-parrets hotel havde to politmænd lige mistet livet i urolighederne, og i alt måtte 265 lade livet.

Ikke engang et kupforsøg kunne dog tvinge Phil til at blive på sin mislykkedes Tinder-date, hvor Nicole spurgte efter romantiske restauranter mens han håbede på vilde byture, så han fortsatte ufortrødent mod hjemlandet, England. 

Det må have været en slem date!

ANNONCE
Instagram - Verdens værste Tinder-date: En alt for spontan rejse og et kupforsøg Instagram

Heller ikke Nicole var dog tilfreds med datens udfald. Udover at Phil var en sand gentleman, der efterlod hende alene i et land, hvor et militærkup var igang, så fortæller hun til dailystar.co.uk at Phil ikke virkede det mindste interesseret i at tale med hende og var ekstremt selvcentreret. 

Så måske bør du forventningsafstemme en smule med dit Tinder-match inden i rejser på ferie sammen - og eventuelt lige undersøge udsigterne for et militærkup i landet!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt