Magasinet M!

Vi introducerer: Public Mande-Service Podcast

Hvordan har kvinder det med bagdørs-action og hvad skal man stille op med break-up blues? Lyt med i podcast-brevkassen

Der er en håndfuld af jer, der har efterspurgt en brevkasse, hvor I kan få lov til at stille alle jeres ubesvarede spørgsmål til det modsatte køn. Mens vi ledte efter den rigtige måde, at lave det på anno 2018, fik vi en henvendelse fra Sarah og Sigrid, der har startet en podcast, hvor de rigtig gerne vil tale om sex, dating, parforhold og generelt problemstillinger kønnene imellem. Helt perfekt. 

Derfor er vi rigtig glade for at introducere Public Mande-Service Podcast (PMS-podcast i kort form). I første afsnit kan du høre pigerne diskutere nogle spørgsmål der blandt andet omhandler Analsex og noget om "helligdage" i parforhold; Valentinsdag, Bøf og Blowjob-dag og lignende.

Sigrid og Sarah taler frit fra leveren, og deler både deres personlige meninger, og forsøger at perspektivere problemstillingerne fra mange forskellige vinkler. 

Hvis du har en problemstilling eller et spørgsmål til Public Mande-Service, kan du sende en mail til publicmandeservice@gmail.com - så kan det være, at det er dit dilemma, der vendes i næste afsnit! 

ANNONCE

Næste afsnit af podcasten går allerede ud på søndag. 

Du kan selvfølgelig også finde podcasten på diverse podcast platforme, find linket til din foretrukne platform herunder.

Public Mande-Service Podcast

Find podcasten på iTunes

Find podcasten til Android blandt andet Castbox eller Pocket Casts

Følg podcasten på Soundcloud

Se hvad Sarah og Sigrid ellers har gang i på Instagram.

Send spørgsmål til: publicmandeservice@gmail.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt