Magasinet M!

Videnskaben fastslår: Sådan får du din Tinder-date til at drikke mere

Samtalen har det ganske simpelt med at gå lidt lettere, hvis I begge to har fået lidt alkohol indenbords - men ved du, hvad du kan gøre, hvis din Tinder-date holder lidt igen med de våde varer?

Videnskaben fastslår: Sådan får du din Tinder-date til at drikke mere

En Tinder-date kan være en akavet omgang, hvis samtalen ikke flyder og det hele virker iscenesat. Alkohol har dog en magisk evne til at løsne op for alting. Men ved du, hvad du kan gøre, hvis din Tinder-date drikker lige langsomt nok eller holder igen med alkoholen?

Vi drikker mere når ...

Et forskningshold fra University of Cambridge i England har undersøgt, om hvorvidt glasset vi drikker af påvirker, hvor meget vi får hældt indenbords. 

Undersøgelsen fandt sted på en pub i England, hvor forskerne over en periode på 5 måneder hver 14. dag skiftede størrelsen på vinglassene. De tre størrelser vinglas var 250 ml, 300 ml og 370 ml, mængden af vin, der blev serveret i glasset, var altid den samme og ændrede sig ikke efter glasset. 

Alligevel viste det sig, at gæsterne på pubben drak hele 14.4% mere vin, når det blev serveret i store glas, mens gæsterne på den tilhørende restaurant drak 8.2% mere. 

Derfor 

Der er tidligere foretaget studier, der viser, at vi ligeledes spiser mere, når der serveres på større tallerkener. Dette kan hægtes sammen med vores viden om, at mange har en tendens til at spise og drikke hurtigere, når vi tror, at der er mindre. 

Så for fremtiden er det måske ikke så dumt at servere mad for sin Tinder-date på en lille tallerken og vin i et enormt glas!

ANNONCE
Del

Seneste nyt