Magasinet M!

10 fede øjeblikke i The Simpsons

20 år med den dysfunktionelle familie har budt på en milliard geniale øjeblikke. Vi har samlet nogle af dem her.

10 fede øjeblikke i The Simpsons

Homer Evolution

 

Fra en enkelt celle til verdens dårligste (og sjoveste) far. Vi får i denne korte video hele verdenshistorien - fra Big-Bang til i dag - indkapslet og fortalt på 1:10 sekunder. Det i sig selv er en imponerende bedrift, men når selveste Homer Simpson er omdrejningspunkt bliver det intet mindre end genialt. 1:00 inde i videoen støder Homer på en gammel bekendt. Hylende morsomt.

 

ANNONCE

 

Gun Shop

 

Amerikanerne elsker deres våben og det gør den politisk ukorrekte Homer Simpson naturligvis også. I dette klip er han i gang med at købe sig en pistol, men bliver slemt skuffet, da han får at vide, at der vil gå hele 5(!!!) dage, før han vil få den udleveret, hvortil Homer så smukt udbryder: "5 days? But I'm mad now".

 

ANNONCE

 

En pumpet Homer

 

Det er svært at forestille sig en bedre personlig træner en selveste Arnold Schw... undskyld vi mener selvfølgelig Rainier Wolfcastle. Men ikke desto mindre oplever heldige Homer i dette afsnit at blive trænet af Springfields muskelbundt. Og det er svært ikke at blive fit, når Wolfcastle med autoritet i stemmen sender én over til "the abdominator" og råber slogans som "Push", "Harder" og "Master your ass(??)" i hovedet på dig.

 

ANNONCE

 

Løgnedetektor 1

 

Stakkels Moe. Springfields sørgelige eksistens og bartender er koblet til en løgnedetektor i dette korte klip - og det kommer der en række morsomme sandheder ud af. Især den sidste udtalelse, hvor Moe ubryder: " Now would you unhook this already, please? I don't deserve this kind of shabby treatment", hvorefter løgnedetektoren prompte slår ud. Genialt.

 

ANNONCE

 

Løgnedetektor 2

 

Homer Simpson møder Mulder og Scully fra 90'er serien X-files. Mere skal der ikke røbes fra dette afsindigt morsomme klip. Måske det sjoveste Simpsons-øjeblik overhovedet. Og det siger ikke så lidt.

 

 

 

 

Dødstrampolinen

 

Overdrivelse fremmer forståelsen. Ja, måske. Men i dette tilfælde er overdrivelse hysterisk morsomt. Trampoliner kan være meget sjove, men du kan også meget hurtigt komme galt af sted, som det på genial - og super overdreven - vis bliver illustreret her. Hvem vidste for eksempel, at en trampolin kunne være farligere for børn end en pædofil pædagogmedhjælper?

 

ANNONCE

 

Dr. Nick

 

Springfields svar på vores egen kvaksalver Jørn Ege. Dr. Nick er en glad læge, som altid starter med den hjertelige hilsen " HI EVERYBODY". I dette klip prøver den kære Dr. Nick at helbrede Homers far, Abe Simpson, fra den forfærdelige sygdom vi alle kender og frygter - "Boners Eruptus". En sygdom hvor skelettet prøver at flygte ud gennem munden!!! Heldigvis kender Dr. Nick kuren.

 

ANNONCE

 

Billeder af Homer

 

Homers liv i billeder. Her ser vi på fornem vis, hvorfor vi mænd bliver gift. For hvem skulle ellers samle vores efterladte tomme dåser op efter os?

 

 

McBain

 

Reinier Wolfcastle i hans glansrolle som superbetjenten McBain. En fed parodi på de klichéfyldte strømerfilm, vi får smidt i nakken fra Guds eget land USA. I dette klip ser vi den altid sure inspektør, der understreger, at tingene skal foregå efter bogen, hvorefter McBain hiver en gøb frem på størrelse med en mindre kamptank og skyder hul i bogen (og muren) med ordene "Bye Book". Genialt.

 

ANNONCE

 

Stemmerne bag The Simpsons

 

Vi starter med at bringe en advarsel til alle jer, som IKKE ønsker at se stemmerne bag indbyggerne fra Springfield. For det er lige præcis det, I får lov at opleve i dette klip, hvor alle skuespillerne er samlet i et talk show. Meget, meget underligt at se og høre virkelighedens "Bart".

 

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt

Annonce