Magasinet M!

10 røvgode råd - om byture

Hvad sker der, når M! beder læserne om at øse ud af deres bedste råd i ti forskellige kategorier? Så få du det tætteste, du kommer på en sand mandebibel. Amen!

Artiklen blev bragt i M! magasinet nr. 209, april 2015

Det er dæleme ikke altid en nem verden at leve i. Kvinder, penge, påklædning og sex kan få enhver mand til at ligge søvnløs om natten og hive halvdelen af manken af i ren frustration. Men heldigvis findes der en masse mennesker, der har fuldstændig styr på en eller flere af de ting. Jer! Vi har bedt jer dele ud af jeres guldkorn i ti forskellige kategorier, så I kan hjælpe alle de andre læsere, der måske ikke lige har fod på scorereplikken eller døjer med overtræk på Pondus-kontoen den femte i hver måned. Her er 100 geniale råd: Fra alle jer til alle jer.

1. Vælg mellem at blive fuld og score damer. Der er selvfølgelig altid undtagelser, men chancen for at hive en dame med hjem er markant større, hvis du drikker moderat.2. Hvis du er med en ven i byen, må I aldrig gå efter den samme pige! Hun finder lynhurtigt ud af, at hun får opmærksomhed fra jer begge og prøver derefter at se, hvem der gør mest for hende. Kort sagt: i har begge tabt.3. Hæv penge til formålet - og lad kortet blive hjemme! Man kommer let til at spendere mere, end der egentlig var hensigten. Gå altid i byen med venner, du har det godt med og stoler på.
ANNONCE
iStock - 10 røvgode råd - om byture iStock
4. Vær fuld. Rigtig fuld. Det kommer der de bedste historier ud af.5. Jo dyrere din pagne er, jo pænere er damen.6. Lad vær at drikke dig fra forstanden, men land på det punkt, hvor du kan styre dig selv og din krop.7. Lad være med, at drikke snaps. Så kommer man bare op at slås med chefen...8. Lad være med at drikke dig ALT for stiv hjemmefra. Det scorer man sjældent på. En god skid, der lige fjerner diverse begrænsninger i knolden, er generelt den bedste tilstand. Nogle gange er det bare federe at smide en 5-6 bajer i fjæset med et par gutter på en pub, kontra at være bacardistiv på en klub.9. Prøv aldrig at drikke i samme tempo som andre, der tydeligvis er over din egen vægtklasse.10. Gør dem varierede. Standardbyture hver fredag eller lørdag på de sædvanlige barer/diskoteker kan hurtigt blive ensformige, og man presser derfor sig selv ud i oftere at spendere flere penge for at få mere krydderi på. Dette kan nemt omstilles ved at opsøge nye steder eller situationer, hvor man også møder nye mennesker og indtryk, som sagtens kan gøre det ud for de ekstra penge, du ville have brugt, hvis du var taget det sædvanlige sted hen.
ANNONCE
iStock - 10 røvgode råd - om byture iStock
Del

Seneste nyt

ANNONCE