Magasinet M!

11 ting, der altid vil være akavede

At møde svigerforældrene for første gang, det kan være rigtig akavet - "Ja, dav, det er så mig, der ligger og hugger i jeres datter. Hyggeligt at møde jer".

1. At introducere kæresten til vennerne

"Jamenøhm, det her er så Charlotte. Charlotte, det er mine venner." Så går der lige lidt tid med kejtede hilsner, og på et tidspunkt beslutter dine venner sig for, at det er tid til at fortælle anekdoter fra dine lidt for vilde druk-eskapader: "Har du nogensinde hørt historien om dengang, hvor Thomas i en kæmpebrandert kom til at skide i bukserne, mens han fik en lapdance af en gammel tandløs polak? Nej?"

2. At møde svigerforældrene for første gang

"Ja, dav, det er så mig, der ligger og hugger i jeres datter. Hyggeligt at møde jer. Uh, er det en ægte pH-lampe?"

3. At skulle sige nej til en telefonsælger

I bund og grund burde du jo bare lægge på, så snart du indser, at det er en telefonsælger. Alligevel ender du altid med at fremstamme en eller anden dårlig undskyldning om, at du ikke har tid lige nu, men at det ellers lyder rigtig spændende, og de da selvfølgelig gerne må ringe tilbage i morgen. Hvorefter du giver sig selv en lille mumle-skideballe for at skulle igennem samme tur igen dagen efter.

4. At modtage ros

"Hold da op, hvor er det bare godt arbejde, Jens!" Ja, det burde jo være positivt, men du ender altid med at rødme, kigge ned i gulvet og stå og dreje foden lidt rundt.5. At være tilstede, når ens ven skændes med kærestenOg rigtig slemt bliver det, når en af parterne spørger dig, om de ikke har ret...

6. At snakke med kæresten om noget, du har oplevet med en anden dame

"Jo, skat, kan du ikke huske, at vi spiste på den dér café på hjørnet, og så sneg vi os ud på toilettet og grovkneppede?" insisterer du - men allerede inden du har sagt de sidste ord, dæmrer det svagt for dig, at det da vist egentlig var med hende tøsebarnet, du rev rundt med lige før du mødte din kæreste.

7. Håndværkerbesøg

Det er i sig selv ærgerligt at indse, at du ikke er mand nok til at fikse problemet selv. Men det bliver først rigtig kejtet, når håndværkeren ankommer, og du ikke rigtig ved, hvor du skal gøre af dig selv. Og ender med at liste ind i soveværelset og gemme dig, indtil han råber, at han smutter.

8. At skide for første gang hos en ny kæreste

Forholdet er jo stadig på det der stadie, hvor du gerne vil vise dig fra din allerbedste side, så efter at have holdt dig så længe som overhovedet menneskeligt muligt, lister du ud på toilettet og beder til, at det bliver en af de omgange, der ikke larmer. Eller lugter. Hvad det desværre altid bliver.

9. Ikke at kunne huske en persons navn, man møder tilfældigt

"Heeeeyyy, det er jo... DIG! Hvoprdan går det, øhm, champ?" Og det bliver bare værre af, at vedkommende har klisterhjerne og kan huske alt om dig. 

10. At vinke til nogen - kun for at opdage, at vedkommende vinker til en bag dig

Ups. Gad vide, om de så det? Jep, det gjorde de. Og nu er du ham den lidt underlige snegl, der desperat fisker efter opmærksomhed.

11. At sige farvel til nogen og så finde ud af, at man skal samme vej

"Åh, det var hyggeligt. Det må vi gøre igen snart - vi ses! Nå... øhm... vi skal åbenbart samme vej... bum bum... næææh, sikke et fint vejr, vi har i dag!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce