Magasinet M!

11 ting, der er sært tilfredsstillende!

11 ting, der er sært tilfredsstillende!

1. At lukke batteri-klappen på tv-fjernbetjeningen
Det dér lille klik, der kommer, når du skubber låget på plads, er vanedannende. Og det er samtidig grunden til, at alle vores fjernbetjeninger er bundet ind i tape.

2. At sparke til ting på gaden
"Hov, der ligger en dåse! Den må jeg lige losse til." Sådan starter det hver gang, og før du ved af det, kan du pludselig høre fodboldkommentatorer inde i hovedet, der skamroser dine fod-færdigheder.

3. At få nøglen i hoveddøren i første forsøg, når du kommer væltende hjem efter en bytur

4. At få madrester mellem tænderne ud med tungen
Specielt hvis du har forsøgt dig i flere timer. Efterfølgende lover du dig selv aldrig at spise birkes igen. Og det holder du også fint - indtil du bliver tilbudt en gratis frøsnapper næste morgen.

5. Når du skriver en Facebook-status, der bliver meget godt modtaget
15 mennesker 'synes godt om', og der er mindst ti kommentarer, der hylder din indsigt/genialitet/humor. Og så sidder du dér og stråler som en glad, lille sol.  

6. At finde en 50'er i din jakkelomme
Det er jo ikke, fordi en magisk alf har været forbi med lidt ekstra lommepenge til dig. Du havde bare glemt, at du havde lagt den der - og nu føles det alligevel som at have vundet på et skrabelod.

7. At ramme skraldespanden med et sammenkrøllet stykke papir
Der burde næsten komme en lille ka-ching!-lyd fra skraldespanden, når det sker, ikke?

8. Varmt tøj direkte fra tørretumbleren eller radiatoren
Og allerbedst er det, hvis det er sokker eller boksershorts på en kold vintermorgen.

9. At få din lønseddel
Du får den hver måned. Og det er jo ikke, fordi det er så skide overraskende, eftersom du får den samme mængde penge hver måned. Og du når da også lige at forbande SKAT over, at de tager så meget. Men det fjerner ikke det fundamentalt fede i, at der faktisk er nogen, der synes, din tid er penge værd.

10. At trykke på vækkeurets snooze-knap
I virkeligheden ville din krop jo være gladere for, at du bare satte dit vækkeur til at ringe lidt senere, men hvor føles det herligt at trykke på snooze-knappen. Bare lige for at markere, at det er DIG, der bestemmer - ikke din clockradio.

11. Den dér ninja-agtige behændighed, der gør, at du griber tingene, inden de rammer gulvet
Normalt er din finmotorik så underudviklet, at selv en muskelsvindpatient vil kalde dig spasser. Det er jo også derfor, dit colaglas/din mobil/dit Fabergé-æg hele tiden falder ned fra sofabordet, ikke? Men en sjælden gang imellem tager fanden ved dig, og med katteagtige Jet Li-reflekser får du grebet skidtet, inden det rammer gulvet. Whoosh!

ANNONCE
Del

Seneste nyt