Magasinet M!

15 frække logoer

Hjertet var sikkert på det rigtige sted hos designerne, men logoerne er meget nemme at misforstå

15 frække logoer
Når enden er god...
Et brasiliansk universitet fik lavet logoet for deres center for asiatiske studier, og ideen med en stigende sol bag et japansk hus er da meget god. Desværre ser langt de fleste bare noget helt andet. Nemlig en rød ende.
15 frække logoer
Kærlige præster
I 1973 lavede den katolske kirke en kommission, der skulle beskæftige sig med ungdommen, og deres logo så sådan her ud. Siden dengang har der været adskillige episoder med præster, der var lidt for glade for børn, og så er det meget uheldig at placere et barn lige i lyst-zonen.
ANNONCE
15 frække logoer
Forbudte frugter
Har du nogensinde kigget nærmere på indpakningen til det lækre Maoam? Nej vel, men her finder du altså en rimelig intim situation, som nok ikke er helt egnet for børn.
15 frække logoer
Mandligt logo
Firmaet med kontor i den indiske by Hyderabad burde måske tænke lidt nærmere over, hvad deres logo forestiller. Det kan selvfølgelig også være helt bevidst.
ANNONCE
15 frække logoer
Børnelokker-alarm
Selvom børns hoveder passer i højden med en voksen mands skridt, behøver logo-designerne jo ikke placere det lige i smørhullet.
15 frække logoer
Sur-sød-sirup
I den amerikanske stat Vermont laver de noget forfærdeligt godt sirup. De skulle måske lige overveje, om de kommunikerer det videre til omverdenen på den bedste måde.
ANNONCE
15 frække logoer
Der er ikke noget A i doggy-style
Det er ikke sikkert, du lige fanger den med det samme, men det er altså to mennesker, der har rodet sig ud i en omgang doggy-style.
15 frække logoer
Kærlig læge
Okay så, der er måske ikke så mange forældre, der får lyst til at følge de små til lægen på dette børnehospital.
15 frække logoer
Pervers pizza
Ja, vi ved godt, at db kommer fra navnet DoughBoys, men det er bare sat sammen på en pænt uheldig måde. Du skal altså ikke bestille kokkens special-pizza herfra.
ANNONCE
15 frække logoer
Computer-porno
U'et i computer skulle vist ligne en pc-mus, hvilket selvfølgelig er meget gennemført. Den ligner bare også noget langt frækkere.
15 frække logoer
Hellige pukler
Moské det ligner et par bryster. Ej, undskyld, den er lidt lam, men tager man de perverse briller på, så ligner det altså et par bryster.
15 frække logoer
Satellit-sex
I gamle dage var parabol-tv den hurtigste vej til hud-film, og det var gutterne hos Mont-sat måske klar over. De har ihvertfald udstyret parabol-manden med en ordentlig javertus.
ANNONCE
15 frække logoer
Hygge-center
Vi skal slet ikke begynde at spekulere over, hvad der foregår inde i centeret. Men de ser ud til at hygge sig.
15 frække logoer
Vi maler Jorden rød
Jo jo, logoet her er ikke frækt på den frække måde, men det er rimeligt næsvist at hælde maling ud over jordkloden - det er jo fyldt med kemikalier.
15 frække logoer
Frække aber
Teksten og billedet af de to chimpanser er ikke noget særligt hver for sig, men når man kombinerer dem, sker der pludselig noget. Det er vel dyre-incest.
ANNONCE
Del

Seneste nyt