Magasinet M!

17 ting, vi mænd ikke kan lade være med at gøre

Jo, du lugter også til dine fingre, efter du har kløet dig i bollerne.

17 ting, vi mænd ikke kan lade være med at gøre

1. KIGGE PÅ KAVALERGANGE
"Kig hende i øjnene, kig hende i øjnene, kig hende i øjnene..." Uanset hvor mange gange, vi siger det til os selv, er det 100 % sikkert, at vores øjne lige så langsomt glider ned mellem Silikone-Sissels bryster, så snart vi tror, hun kigger væk. Det er cirka lige så indkodet i en mands hjerne som vejrtrækningen.

2. TISSE TING NED
"Hovsa, der sidder da lige en lille stump toiletpapir på kanten af kummen. Den kan jeg da sagtens tisse ned, hvor den hører hjemme, uden at sprøjte ud over det hele." Nej, du kan ej. Men du kan ikke lade være med at prøve!

3. FLEKSE MUSKLERNE
Det sker helt instinktivt, så snart vi får øje på os selv i et spejl. Eller hvilken som helst anden blank overflade, for den sags skyld. Bare lige for at få bekræftet, at vi har præcis dét, tøserne vil ha'.

4. TRYKKE PÅ LINKS, DER INDEHOLDER ORDET 'NØGEN'
Det sker jo af og til, at man i løbet af arbejdsda... øhhh, fritiden tjekker nyhederne hos en af de elektroniske tabloidaviser. Og det sker jo temmelig ofte, at de har en nyhed om, at en eller anden kendis har fået taget eller lækket nogle nøgenbilleder. Men det sker med usvigelig sikkerhed, at du klikker på linket - selvom du faktisk har læst, at det drejer sig om Helen Mirren/Stine Kronborg/grev Ingolf.

5. SNUSE TIL FINGRENE, EFTER VI HAR KLØET BOLLERNE

6. ÅBNE ØL MED ALT ANDET END OPLUKKERE
Fordi intet imponerer piger som en fyr, der kan åbne en øl med en kniv. Eller en ske. Eller en lighter. Tror vi nok.

7. SPARKE TIL DÆK
Det viser ligesom, at man har lidt styr på det.

8. LUGTE TIL PRUTTER
Når du slår en prut under dynen, er der tre efterfølgende stadier. 1) Du tænker: "Føj, dét var en hørmer." 2) Fem sekunder efter tænker du: "Gad vide, hvor slemt den lugter." 3) Du løfter dynen, rynker kraftigt på næsen i afsky - og bliver lidt stolt af dig selv.

9. TÆNKE PÅ, HVORDAN KVINDER SER UD UDEN TØJ PÅ
Hvis der er nogle kvindelige læsere derude, som læser dette, så prøv at tænk på det her næste gang, du snakker med en fyr: Under samtalen kan du være sikker på, at hans hjerne er travlt optaget af at tænke på, præcis hvordan du ser ud uden tøj på. Så giv ham lige et break, hvis han er lidt uopmærksom, ikk'?

10. MÅLE DILLER
Minimum én gang i livet - og altid helt omme fra røvhullet.

11. TJEKKE VORES AFFØRING, INDEN VI SKYLLER UD

12. SKUBBE TIL BRYSTER
Der er bare noget uimodståeligt fristende over at vågne ved siden af en sovende, storbarmet pige uden bh, når du ved, at hvis du lige skubber lidt til dem, gynger de så sjovt. Fnis!

13. TRÆKKE MAVEN IND, NÅR DER ER KVINDER I NÆRHEDEN
"Om ja trakr mavn ind? Nai da. Pust, støn, pust." Du kan ikke blæse og have mel i munden - og du kan fandeme heller ikke føre en begavet samtale med en pige og trække maven ind samtidig. Men du forsøger da alligevel.

14. TISSE ORD I SNE
Hvorfor? Fordi vi kan!

15. NULRE BOLLER, MENS VI SER TV
Det er jo ikke for sjov, at kineserne rent faktisk laver et produkt, der hedder afstresningskugler.

16. TRO, VI KAN SCORE FILMSTJERNER
"Sådan, drenge! Megan Fox er blevet single! Så er chancen der," siger man sarkastisk grinende, mens man inde i sig selv ved, at hun helt sikkert ville falde for ens charme, hvis man lige fik ti minutter med hende i en bar.

17. TAGE IMOD EN UDFORDRING
"Du kan ikke drikke 40 shots på ti minutter, Jimmy!!!" "Joooh, det tror jeg da nok lige, jeg kan." R.I.P.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce