Magasinet M!

3 albums, vi hører på repeat.

Lidt dansk heavy-pop, amerikansk hip-hop og fransk disco. Her 3 albums, der får meget spilletid på redaktionen.

3 albums, vi hører på repeat.
Daft Punk - Random Access Memories

2013's mest hypede album blev udgivet 20. maj. Glem alt om radio- og monsterhittet Get Lucky. Det er som sådan et fint nummer, men langt fra albummets stærkeste. For numre som Giorgio by Moroder, Lose yourself To Dance og Touch er intet mindre end små mesterværker. Det samme kan siges om albummet som helhed. For med undtagelse af ganske få numre, er det her et smukt, helstøbt album, der bliver bedre og bedre hver gang du hører det.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Daft Punk har ladet sig kraftigt inspirere af 70'ernes diskorytmer. Og det klæder dem i den grad at gå den analoge vej i en tid, hvor alle med en Mac kalder sig for DJ eller musiker.

Random Access Memories
er en plade, hvor den franske duo beviser, at de elsker at lave musik og tør søge nye udfordringer i stedet for at holde sig til sikker vinder-formel.

We like.

Hør Giorgio by Moroder her:
Festfyrværkeriet starter ved 1:50.

ANNONCE
3 albums, vi hører på repeat.
  Voldbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies.

Volbeat formår at mixe melodiske sange med et hårdt heavy-riff og har på ganske kort tid opnået enorm succes i USA. Volbeats album Outlaw Gentlemen & Shady Ladies er nemlig røget direkte ind i top-10 over de mest solgte albums i USA. Og det i sig selv er en bedrift for et dansk band og en imponerende bedrift kun Aqua har formået at gøre dem efter med deres debutalbum Aquarium i 1997.

Også i de europæiske markeder klarer Volbeat sig fantastisk i en tid, hvor stadig flere kunstnere tjener deres penge på streaming fremfor egentligt musiksalg. Deres musikalske særpræg kan bedst beskrives som en form for 'Elvis møder Metallica'-lyd. Og den har nu også vist sig umådeligt populær 'over there'. Og altså også her på redaktionen.

 

Hør journalisternes yndlings Volbeat-nummer Cape Of Or Hero .

 

ANNONCE
3 albums, vi hører på repeat.
Asap Rocky - Long Live Asap

Harlem-knægten er ikke verdens bedste rapper. Long Live Asap er ikke verdens bedste rap-plade. Men alligevel har vi nærmest hørt dette album på repeat på redaktion siden det udkom. For med numre som Goldie, det ultimative party-nummer lige nu Wild For Night, hvor Asap får hjælp af Skrillex og det harcore Fuckin' Problems får du ingen problemer med at sætte gang i festen.

Alligevel håber vi på, at den næste plade fra Asaps hånd bliver mere helstøbt.

Lyt til Wild For The Night

ANNONCE
Del

Seneste nyt