Magasinet M!

38-årig mand blev den første i verden til at få madforgiftning i dilleren efter samleje

Det lyder jo helt vanvittigt..

Det lyder som starten på en dårlig joke, men for en 38-årig mand blev det virkelighed, da han fik madforgiftning – i sin penis. Ja, du læste rigtigt. Det, der startede som en hyggelig aften med konen, endte med en uventet tur til lægen og en diagnose, der fik både ham og lægestaben til at løfte øjenbrynene.

Historien udspiller sig som en af de situationer, man håber aldrig at ende i: Efter en intim stund med sin hustru begyndte manden at opleve en række ubehagelige symptomer "dernede."

Først var det bare lidt rødme og hævelse, men da det begyndte at danne sår og få en brændende fornemmelse, måtte han bide i det sure æble og opsøge en læge.

Lægerne på American University of Beirut Medical Center blev straks bekymrede, især da manden nævnte, at symptomerne dukkede op efter en omgang heftig diarré og opkastning. Det var på tide at tage en prøve af mandens udsatte område – og det, der kom frem, var noget, de færreste kunne have forudset.

Resultaterne afslørede, at mandens penis var blevet inficeret med Bacillus cereus, en bakterie, der typisk findes i fødevarer som ris og mælk, der har været for længe uden for køleskabet. Ja, det er den samme bakterie, der normalt giver dig maveonde efter at have spist den ris, du lod stå fremme natten over. Men at den skulle ende i mandens penis? Det er en helt ny slags madforgiftning.

Hvordan skete det? Ifølge lægerne er det sandsynligt, at mandens diarré og opkast forårsagede en uheldig bakteriespredning under den intime akt.

Lægerne konkluderede, at bakterierne fandt vej under deres intime akt, som kort efter blev til en tur på tønden - så bakterierne var allerede på vej, mens de fejrede det gode måltid under dynerne.

Bakterier kan nemlig finde vej til huden og skabe infektioner, og det var præcis, hvad der skete her. En perfekt storm af ris, romance og måske lidt for meget "action" var alt, hvad Bacillus cereus behøvede for at lave rod i mandens nedre regioner.

Efter en behandling med antibiotika og streng opfordring til at lade "bettemand" få lidt ro på, blev vedhænget heldigvis helt rask.

Fire uger senere kunne han rapportere, at alt var tilbage til det normale, og heldigvis uden tilbagevendende problemer. Men én ting er sikkert – ris står nok ikke øverst på menukortet hjemme hos dem længere.

Av. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt