Magasinet M!

39-årige Rasmus har politibil til salg: "Man bliver aldrig for gammel til at lege polti og røvere"

Politibil til samlingen?

Hvis du kører i Næstved og kan høre sirener og se blå blik, skal du ikke være nervøs for, at der er sket en forbrydelse. Tværtimod.

Det kan sagtens bare være Rasmus, der leger med sin bil. Sådan lyder det fra DBA Guide

Han ejer nemlig en pensioneret politibil, som han nu vil sælge videre - En bil, der lyder og ligner en politibil, og som i sine unge dage også har været det i Seattle, Washington. I dag har bilen aftjent sin værnepligt, og den fungerer derfor som almindelig personbil.

Men for, at det ikke skulle blive for kedeligt, har Rasmus Daltoft sørget for, at bilen aldrig glemmer sin fortid. Og nogle vil nok sige, at Rasmus, der bor i Holmegaard, har gjort sit arbejde for godt, for han har nemlig én fået besked fra politiet om, at han lagde sig for tæt op af virkeligheden.

Han har selv fået monteret de vigtigste politi-lignende dele til sin amerikanske veteranbil af en politislæde.

Men legen stopper ikke der.

Rasmus har også vendt bunden i vejret på klædudkassen, så bil og ejer er synkroniseret. Sorte bukser, sort trøje og en vest, der ligner en skudsikker vest er en fast del af bagagerummet i Rasmus’ politibil.

Vesten er prydet med forskellige, små lommer, hvori Rasmus blandt andet har en walkie talkie og en øresnegl.

Han fortæller dog, at man gerne må køre med udrykning og blink, alt det man vil, så længe det foregår på privat område/privat vej.

- Jeg har kørt lidt konfirmationskørsler. Kun som vennetjenester. Så dukker min kammerat og jeg op foran kirken og ”arerestere” konfirmanden, griner Rasmus.

En politibil kommer ikke sådan lige til salg, og derfor trænger et spørgsmål sig også på: Hvor har Rasmus fået fingrene i sin bil?

- Bilen her er en Ford Crown Victoria - Police Interceptor fra Seattle, men brugt gennem hele USA. Jeg købte den af en ven's ven i Sverige. Ejeren var flyttet tilbage til Seattle og havde forgæves forsøgt at sælge den. 1,5 år senere, fik jeg chancen, fortæller Rasmus.

Også kvinder kan synes, at mænd i unifrom er sexet, og politifolk er slet ingen undtagelse.

Men fantasien rækker for mange nok ikke lige så langt, som den gjorde for en 40-årig dame, som Rasmus stødte på til et træf med bilen.

- Jeg har oplevet en nogle og 40-årige dame, der ville kravle ned i bilens bagagerum med håndjern på og det hele. Det var en lille fantasi, hun havde. Hun fik lov til at ligge dernede - jeg smækkede lige låget for hende, og hun kunne hun selv åbne, når hun ville ud, forklarer Rasmus.

Tjek bilen i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce