Magasinet M!

5 fesne dommedagsprofetier

Fåååårk, nu går jorden under. Igen!

5 fesne dommedagsprofetier
Gud er ikke sur, han er pissed - 21. maj 2011

Den 89-årige tv-prædikant og særling Harold Camping var ret overbevist om, at jorden ville gå under 21. maj 2011. Så sikker, at han brugte millioner af dollar på at prædike budskabet over for alle, der gad at høre på ham. Og det var der tilsyneladende flere der ville. Således solgte flere kristne familier alle deres ejendele og rejste rundt i verden for at prædike budskabet.

For ifølge Camping ville man som god, troende kristen blive udvalgt af Gud og ført til himmels. Som almindelig juletids-kirkegænger ville man trække nitten og gennemleve et helvede på jord frem til 21. oktober, hvor jorden så ville gå endeligt under. De fleste havde måske bare lige glemt, at Camping også havde forudset jordens undergang i 1994. Og som de fleste nok har bemærket gik jorden altså heller ikke under i 21. maj 2011. Der er vist én, der skylder en kvajebajer.

ANNONCE
5 fesne dommedagsprofetier
De onde kommunister - 1986

Det lyder egentlig som titlen på en utrolig cheesy Hollywood-film, men det er det ikke. Nej, det er skam meget sjovere end det. Den amerikanske stifter og leder af den nyreligiøse sekt Children of God, Moses David (døbt David Brandt Berg), forudså nemlig, at jorden ville gå under i 1986. Han var overbevist om, at de lede russere ville vinde den kolde krig over USA, og kommunismen derfor ville overtage verden. Sådan gik det som bekendt ikke helt. Men det stoppede ikke Moses David fra at kæfte op. Således forudsagde geniet, at Jesus ville vende tilbage i 1993 og han fik faktisk ret. The Return Of Jesus fra 1993 kan nemlig købes på dvd i udvalgte netbutikker.

ANNONCE
5 fesne dommedagsprofetier
Jehovas Vidner giver aldrig op - 1874, 1878, 1881, 1910, 1914, 1918, 1925, 1975 og 1984

De har det fandeme hårdt, de Jehovas Vidner. Ikke nok med at de konstant skal rende rundt i deres stiveste puds og dele 'Hus Forbi' ud (eller er det Vagttårnet?), næ, de har sgu egentlig heller ikke meget held med at forudsige jordens undergang. Hele 9 gange har de forudsagt jordens undergang. Vi har en stærk formodning om, at de bliver ved. For på et eller andet tidspunkt må de jo ramme rigtigt.

ANNONCE
5 fesne dommedagsprofetier
Y2k - De livsfarlige computere - År 2000

Der var mange der glædte sig til nytåret 2000. For det er jo ikke hvert år, man får lov at opleve et årtusindeskifte (doh!) Men der var skam også mange, der frygtede Y2K. Grunden til denne frygt skyldtes frygten for at computersystemerne ville bryde sammen, da årstallet ville ende på '00'. Nogle antog nemlig, at de interne ure i computerne ville foretage alle beregninger ud fra årstallet 1900 i stedet for år 2000. Det kunne jo kun betyde et sammenbrud i vores moderne verden og dermed dommedag.

ANNONCE
5 fesne dommedagsprofetier
Ingen grund til at betale skat i år 2012 - 2012

I 2009 fik katastrofefilmen 2012 premiere. Den handler om jordens undergang i 2012 og bygger på Mayaernes kalenderår, der slutter 21. december 2012. Da filmen fik premiere blev den amerikanske rumfartsorganisation kimet ned af utrygge amerikanere, der ville vide, om det rent faktisk passede. For når mayaener og Hollywood varsler jordens undergang, må der jo være noget om det, ikke? Det er der i hvertfald mange konspirationsteoretikere, der er sikre på. Og historien har jo vist, at de aldrig tager fejl. Eller hvad?

ANNONCE
Del

Seneste nyt