Magasinet M!

5 kendtes kendte sex-videoer

Hotel-arving, reality-stjerne og allround-hottie Paris Hilton har for nyligt afsløret, at der findes en sex-video med hende og Playboy Playmaten Nicole Lenz, hvor de to trunter giver den gas på lagnerne i flere timer - både med hinanden og med solide mængder sexlegetøj.

5 kendtes kendte sex-videoer

Af: Morten Greve


Den video gad vi godt se! Af ren nysgerrighed forstås.

Paris følger ellers op på en gedigen stjernerække af glimrende sexvideoer med kendte, som vi har været heldige, at have kunnet opleve de sidste mange måneder og år.

Selvfølgelig må vi her på M! give 100% håndtegn til de kendte, der mener, at en personlig sex-video er deres eneste mulighed for at forevige deres kærlighed? og dele den med et savlende og/eller smågrinende Internet.

Her er M!-redaktionens personlige top 5 over kendte, vi giver håndtegn til, fordi de valgte at trykke optage-knappen ned:

1. Pamela Anderson
Pamela Anderson er uden tvivl den personlige sexvideos største stjerne ? og i øvrigt den eneste, der har 2 officielle film ude - både et med Tommy Lee og et med Bret Michaels. Hun når 1. pladsen både pga. kvalitet og kvantitet. Og så er det Pammy.


2. Paris Hilton
På 2. pladsen ligger Paris Hiltons video med Rick Solomon, og det er meget tæt løb ? One Night in Paris-videoen gjorde mere eller mindre Paris verdensberømt. Når Paris og Nicole-videoen først når Internettet, så slår Paris uden tvivl Pamela af redaktionens førsteplads.

3. Abi Titmuss
Den engelske über-babe og tidligere tv-vært på Channel 4 blev verdensberømt, da hendes debut som sex-stjerne, sammen med en ung sort kvinde, blev foreviget af kollegaen og kæresten John Leslie og delt med Internettet. Både John og Abi mistede jobbet som studieværten i det pæne England, da videoen kom frem. Men Abi fik til gengæld endnu mere succes som model. Nyd hende bl.a. i M! 94.


4. Jordan
Katie Price alias Katie André alias Jordan blev kendt i England for sine billeder i diverse formiddagsaviser, hvor hun kunne fremvise et sæt enorme bryster. Dem benytter hun flittigt i sin sex-video. Ikke dårligt, men det holder ikke helt standarden.

5. Kid Rock
Ja, ja ? det er hverken en lækker side 9-pige eller supermodel, der er hovedpersonen, men man sgu give håndtegn til Kid Rock, der ligger trumf på, arrangerer et gang-bang med sine fans, optager det og senere får det lækket til Internettet. Det er satme rock?n?roll!

Nu glæder vi os bare til at se Paris og Nicole-videoen. Send en mail til m@benjamin.dk, hvis du falder over den, ik'?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE