Magasinet M!

6 sindssyge valgvideoer

Så er det om kun 2 dage, der skal stemmes til folketingsvalg. I den anledning har vi fundet 10 rablende valgvideoer!

En dag i Vollsmose-ghettoen

mmm.dk - 6 sindssyge valgvideoer mmm.dk

 

Lad det være sagt med det samme: Alle udlændinge stjæler fra gamle dage og taler som en pige med underlig accent - inklusiv undertegnede. Tjek ovenstående video for dokumentation.

 

Stem på Dale Peterson

Stem på Dale Peterson - eller dø. Hvis du synes, at de danske politkere nogle gange er lidt grove ved hinanden, er det ingenting i forhold til den måde, de kører valgkampagne på 'over there'. Den tidligere landmand/forretningsmand/Politmand og Vietnam-veteran, Dale Peterson, tøver i hvert fald ikke med at kalde sin modkandidat for 'dummy'. Og da geværet oven i købet bliver flashet ved 0:52, tør man jo næsten ikke andet end stemme på den arrige politiker.

 

Dale Peterson - fortsat

Dale Peterson - fortsat:

ANNONCE

I denne valgvideo, som er en flot fortsættelse af forrige video, demonstrerer Dale Peterson, at han ikke er bange for at bruge sit gevær.

 

Herfra min verden går

Herfra Min Verden Går!

Igen en stor tak til Dansk Folkeparti, fordi de bidrager til underholdningen her på mmm.dk. I denne valgvideo er hele DF-eliten samlet: Pia Kjærsgaard, Jesper Langballe og vist nok Søren Krarup 0:41 inde i videoen. Budskabet i denne meget rørende og fængende sang er, at Danmark skal tilbage til dets rødder med landbrug, grise og citronmåne fra Dancake.  

 

Et dæmonisk får

 

ANNONCE

Tom Campbell er ikke bare ond, nej, han er djævlen selv. Tak til denne meget oplysende og yderst saglige valgvideo.

 

De andre er SÅ dumme

De andre er SÅ dumme!

Nu er det ikke fordi, at USA er kendt for sit høje skattetryk sammenlignet med Danmark. Alligevel er de fleste republikanere enige om, at det ameikanske folk betaler alt for meget i skat. Netop derfor skal du stemme på republikaneren Jim Bender og beholde alle dine penge selv. Så må de svageste i samfundet altså passe sig.

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce