Magasinet M!

6 Skjult-kamera katastrofer

Skjult kamera er sjovt. Dog bliver det DOBBELT så sjovt, når ofrene ikke fatter joken og flækker af raseri.

6 Skjult-kamera katastrofer

Vanvittig hurtig på aftrækkeren

Enten er fyren i den lyseblå T-shirt evig paranoid eller også er han bare ekstremt bange for zombier med høje hatte. Næven falder prompte og ekstremt nøjagtig lige i ansigtet. Det må betegnes som en strike!

Cirkelsparkpletskud

Skjult kamera fra indkøbscenter i Belgien. Fyren med nettet fanger den helt forkerte shopper, og så hjælper det heller ikke ligefrem, at hans ven har en yderst imponerende træfsikkerhed i sit spark!

ANNONCE

 

 

 

Malerhjerne

Det er fakemalling, gutten med det røde kluns har i spanden. Det ved bilejeren ikke og noget tyder på, at han på ingen måde er interesseret i at få en gratis lakering. Bedøm selv, hvem af parterne, der har malerhjerne!?

 

Tæl til ti

"Tæl til ti, tæl til ti! 1..2..3?4?5?6?7?8?9?10!" Du kender det selv. Damen snakker i telefon med veninden, og det skal ske så højlydt, at Roskilde Festival ligner en sommerlejer for døvstumme ved siden af. Her en endelig en fyr, der tager konsekvens af problemet og skrider til handling.

ANNONCE

 

Forargelse fremmer forståelsen

Forfærdelig ondt, men også snedigt et snedigt trick - hvis altså ikke lige det var skjult kamera. Det ved manden i pjerrots tøj på bare ikke. Tilsyneladende er han heller ikke rigtigt indstillet på at finde ud af det. Han har nemlig travlt med at være mere forarget end et helt plejehjem.

ANNONCE

 

Bare dumt

Egentlig er det ikke skjult kamera, men bare et overvågningskamera, der har fanget denne dumme dumme mand. Når man er så stor som ham, burde man måske tænke sig en ekstra gang om, inden man smækker sin fede røv og al dens vægt op på en glasplade for at forevige den.

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE