Magasinet M!

7 ting, der gør os vanvittige

Vi har fundet 7 hverdagsting, der er til at blive absolut vanvittig over.

7 ting, der gør os vanvittige

Når computeren fryser.

Og sjovt nok gør den det oftest, når du lige hurtigt skal tjekke noget i den lumre kategori. Du mærker hvordan irritation bygger op, når du ikke kan scrolle væk fra den enorme D-skål, der fylder det meste af din 21"-skærm for til sidst at eksplodere i et mindre angst- og raserianfald af frygt for at blive stemplet som et lummert svin af en kollega eller klassekammerat, der kan komme forbi hvert et øjeblik.

 

Når du gang på gang vælger den forkerte kø.

Hey, vi skulle egentlig bare ha' en ramme øl og og 20 Blå Kings, men alligevel ender vi med at stå i kø i minimum 15 minutter, mens vi betragter, hvordan de andre køer hastigt bliver kortere og kortere. Og nå ja, hvis du beslutter dig for at skifte kø undervejs ender det bare med, at den kø du stiller dig over i går helt i stå på grund af problemer med en forbandet stregkode - mens den kø du oprindeligt stod i begynder at rulle.

 

Når personen foran dig i DSB-køren stiller de mest hjernedøde spørgsmål.

"Men hvilken perron kører toget fra? Hvornår er jeg der? Hvad er kvadratroden af 9". Altsammen spørgsmål, som han/hun kunne læse sig til på en informationstavle. Tak, fjols. Nu nåede jeg ikke mit tog.

 

Når folk ikke trækker ind på motorvejen.

Der er ingen grund til at lege betjent på motorvejen og blokere overhalingsbanen, fordi du mener, at folk skal holde sig til at køre de tilladte 110 km/t. Endnu værre er det næsten, når en bilist "hygger sig" og tænker: "Hey, jeg må også gerne være her". Ja, det må du. Men hvis du skal ligge og køre 90 km/t, og fuldstændigt ignorere den kilometerlange kø af biler, du har skabt bag dig, synes vi ærlig talt, at du skulle ha' frataget dit kørekort.

 

Vejrudsigten.

Hej, selvudnævnte vejreksperter. Hvordan kan det være, at i med alt jeres moderne udstyr og state-of-the-art vejrmålere ikke kan forudsige vejret bare otte timer frem? Det er lidt ærgerligt at stå i silende regn og vente på bussen efter en endt arbejdsdag, fordi nogen lovede, at det ville holde tørt. I kunne jo også prøve med ærlighed næste gang, og sige: "Helt ærligt, vi aner sgu ikke, hvordan vejret bliver. Vi har faktisk ingen anelse what so ever. Vi kan bare godt li' at stå foran en blå skærm og finde på ting.... Jeg er en enhjørning".

 

Når vi mister signalet på vores telefon.

Vi burde være rationelle og tænke: "Vi klarer os vel uden mobil de næste 3-4 timer." I stedet bliver vi rødglødende af raseri, truer teleudbyderen med bål og brand på Facebook og kræver omgående erstatning i form af 6-måneders gratis telefoni, en ny iPhone 5S og en date med Kate Upton.

 

Kvinder, der falder for psykopater.

Peter Lundin har slået sin egen mor, kæreste og hendes to børn ihjel på brutal vis. Han sidder bag tremmer og kommer forhåbentligt ikke ud foreløbigt. Alligevel får han flere sextilbud fra kvinder end en fuld kinesisk turist på Istedgade får fra østeuorpæiske prostituerede. Vi lærer aldrig at forstå kvinder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce