Magasinet M!

8 musiknumre du IKKE må spille under sex!

Musik fungerer perfekt under sex, så længe du holder dig langt væk fra disse 8 numre.

8 musiknumre du IKKE må spille under sex!

Outhere Brothers - I wanna fuck U in the ass

 

Du skal være mere end 100% sikker på, at hende blondinen, du lige har slæbt med hjem efter din våde bytur, virkelig er klar på den værste. Ellers venter der dig nok en meget ubehagelig overraskelse i form af en lussing, et spark i løgposen og - hvis hun er meget brutal - en venstre uppercut, der kan fælde en fuldvoksen, canadisk grizzlybjørn.

ANNONCE

 

Pantera - Strength Beyond Strength

Skru lige helt op for højtaleren, inden du klikker på videoen. Måske ikke det mest sexede nummer at smide på, når dit bytte er nedlagt og du bare mangler "alt det sjove". Nummeret her virker nok kun, hvis din date er malet kridhvid i hovedet, med en sort, ond læbestift, har pigge på læderundertøjet og skriger lucifer hver 4. minut, mens hun vender det hvide ud af øjnene.

ANNONCE

Guns N Roses - Used to love her

 

Nummeret lyder egentlig meget fint ved første gennemlytning. En dejlig, rolig guitar, Axls hæse stemme og man skulle tro det er det ultimative sex-nummer , der vælter ud af din højtaler. Men ak nej. For den kære Axl synger faktisk "I used to love her, but I had to kill her". Så med mindre du har slæbt en af Peter Lundins mange kvindelige fans med hjem i dobbeltsengen, løber pigebarnet nok skrigende ud af din lejlighed.

ANNONCE

 

 

Samwell - "What What" (In the Butt)

 

Hvis du har slæbt en pige med hjem, der så lidt bedre ud på det diskotekets dunkle dansegulv, end tilfældet er hjemme i din alt for lyse lejlighed, der afslører pigebarnets akne, appelsinhud og lange næsehår, skal du bare sætte det her nummer på. Husk at ryste din røv som en anden sugar-mama, mens du slapper rigtig godt af i håndlene. Vi lover dig, at hun nok skal smutte. Hvis ikke hun dog alligevel beslutter sig for at blive, er der ikke andet at gøre end at bide det i sig, lukke øjnene og tænke på noget rart.

 

Alt med Richard Ragnwald

 

Der findes ikke en større mood-killer end at smide en cd på med Richard Ragnvald - med mindre du selvfølgelig har været på rov i det lokale plejehjem. Eller til julefrokost med Dansk Folkeparti. Et Richard Ragnvald-nummer virker kun under sex, hvis din date er døv, 80 år gammel eller bare har usædvanlig dårlig smag i musik.

Drengene fra Angora - Hun har en pik

 

Indrømmet, sangen er sgu meget sjov en våd lørdag aften, når du sidder med vennerne, inden I rykker videre i byen. Men du finder nok ikke et større turn-off for pigen, hvis du sætter dette nummer på under sex. Med mindre du selvfølgelig er udstyret med 5 brystvorter, bumser på ryggen og et par store, tunge mandebryster. I så fald er det nok rimelig ligegyldigt, hvad du sætter på.

ANNONCE

Rednex - Cotton Eye Joe

 

Du får helt sikkert masser af point fra gutterne, når du fortæller dem, hvordan du ordnede nattens fangst til tonerne af 90'er hittet Cotton Eye Joe med Rednex. Et mærkeligere og mere kikset sexnummer, skal man lede længe efter. På den anden side; hvis det er lykkedes dig at ordne pigebarnet i takt til Cotton Eye Joe, mens du bruger hendes røv som stortromme, får du sgu også en masse plus-point herfra. 

Team America - Aids Song

 

Hvis der er ét ord dit one-night-stand IKKE har brug for at høre under sex, er det uden tvivl 'AIDS'. Denne hysterisk sjove sang stammer fra Team America. Det kan godt ske, du ikke får lov at gå hele vejen med din "date", med mindre du hiver 4 kondomer ned over banditten, men til gengæld får du bevist, at du har humor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt