Magasinet M!

9 nudisthoteller, du skal besøge

Har du kastet håndklædet i ringen i jagten på et lækkert hotel, hvor du kan smide tøjet? Trivago.dk har fundet 10 fantastiske hoteller, hvor du kan nyde en afslappet ferie med udsigt til bar hud.

9 nudisthoteller, du skal besøge

Hidden Beach Resort (Tulum, Mexico)

Hotellet Hidden Beach Resort ligger i Tulum i Mexico og er lukseriøst all-inclusive resort kun for voksne. På Riviera Mayas strand kan du slappe af i kingsize senge med eksotiske stråparasoller, mens du får serveret kølige drinks af hotellets tjenere. Ved aftentid bør du prøve at deltage i en af hotellets temafester, der finder sted med jævne mellemrum. I oktober og november afholdes f.eks. "Naked Masquerade" og "Naked spa party".

 

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Hotel zum Walde (Stolberg, Tyskland)

Hotel zum Walde ligger i Stolberg i den tyske region Nordrhein-Westfalen, som er kendt for sine gode øl og Moselvine. Hotellet er ideelt for naturelskere, der ønsker at nyde en ferie i det grønne. Værelserne er indrettet, så man får en følelse af at være i en bjerghytte. I spa-området kan gæsterne besøge pool-bistroen, hoppe i en tur i dampbad og infrarød sauna eller koble af i afslapningsrummet med masserende fodbad. Nøgenbadning er selvfølgelig tilladt hele dagen.

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Hotel Vritomartis (Kreta, Hellas)

Vritomartis ligger omgivet af klipper og bjerge og er ideelt placeret ud til Kretas syglige kyst. Hotellet er bygget i typisk græsk stil og tilbyder både swimmingpool og nudiststrand, hvor små bugter gør det muligt at slappe af i fred og ro. Der arrangerer flere ture og ekskursioner; bl.a. kan du tage på fisketur, hvorefter hotellet tilbyder at tilberede fangsten til dig. Derudover tilbydes vingårdsture og guidede ture til Kretas mange små landsbyer.

X

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Hotel Gästehaus Luhrmann (Ramsau am Dachstein, Østrig)

I skovens dybe stille ro finder du det afskærmede hotel Luhrmann i Ramsau am Dachstein, der ligger centralt i Østrig. Dele af hotellet er særligt forbeholdt for nudister, som kan nyde godt af sauna, swimmingpool, en stor plæne og sydvendt terrasse, så de afklædte gæster nemt kan få en god kulør uden mærker efter shorts og bikini. Der arrangeres løbende grillaftner, hvor man har mulighed for at mingle med hotellets øvrige besøgende.

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Hotel Oz'Inn (Cap d'Agde, Frankrig)

Hotel Oz'Inn ligger i nudistbyen Cap d'Agde på den sydfranske kyst 60 km fra Montpellier. Hotellet er placeret centralt med kun 300 meter til stranden. Den hippe indretning lokker et ligeså hipt publikum til stedet, hvor man kan drikke vellavede drinks på tagterrassen og nyde spafaciliteter såsom tyrkisk Hammam. Hvis man ikke planlægger at sove, er der desuden muligt at leje hotelværelser på timebasis mellem kl. 12.00 og 18.00. 

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Hylteberga Gard Naturist (Skurup, Sverige)

På en times kørsel i tog eller bil fra København kan du nå Hotel Hylteberg Gard Naturist. Her kan gæster nyde den skønne skånske natur i sand Adam og Eva stil. Slap af i græsset med udsigt til gule raspmarker, tag på udflugt på hesteryg eller giv dig i kast med dressincykling, hvor du transporterer dig selv på en specieldesignet cykel, der kører på gamle togskinner. Hotellet har fælles køkken, hvor man kan udfolde sine kulinariske evner med de øvrige gæster.

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Clover Spa & Hotel (Birmingham, England)

Clover Spa & Hotel ligger i Birminghams livlige centrum, ikke langt fra byens store udvalg af shopping, sightseeing og det berømte natteliv. Således kan gæster nemt kombinere det bedste fra to verdner: fest og afslapning. I Clover Spas have og spa er der mulighed for at genoplade batterierne efter en bytur og nyde det brede udbud af massager og ansigtsbehandlinger. I hotellets bar kan både letpåklædte og afklædte gæster nyde drinks og snacks.

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Vera Playa Club (Vera, Spanien)

Det middelhavslækre Naturist Panorama Hotel ligger på den græske ø Zakynthos i en lille by, Vassilikos. Gæster kan nyde solen og poolen, koble af i jacuzzien og få en drink eller syv poolbaren. På nøgenstranden foran hotellet, kan man tage på vandreture langs kysten eller svømme rundt til nogle af strandens skjulte bugter for at opleve ultimativt privatliv. For de aktive gæster arrangeres der udflugter til de specielle "blue caves" og den berømte "Shipwreck Beach".

ANNONCE
9 nudisthoteller, du skal besøge

Club Orient Resort (Saint Martin, Caribien)

På den tropiske ø Saint Martin i Caribien ligger Club Orient Resort med direkte udgang til brede hvide sandstrande og krystalklart vand. I disse omgivelser, kan selv den mest snerpede få lyst til at smide tøjet og kaste sig i de turkise bølger. Hotellets nøgenaktiviteter omfatter bl.a. snorkling og ridning. Der er ligeledes mulighed for at bestille en afslappende strandmassage. Er du sulten, behøver du ikke gå langt. Hotellet huser en af øens bedste restauranter, Papagayo, hvor man kan nyde kulinariske herligheder til den smukke udsigt.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt