Magasinet M!

Berømte Narkomaner

Det vrimler med kendte skuespillere og musikere, der har lidt svært ved at holde nallerne fra de ulovlige stoffer...

Amy Winehouse

Lige siden Amy Winehouse slog igennem som musiker, er skandalerne væltet ned over hende. Hun har sniffet kokain på scenen, og ligner generelt bare udskidt æblegrød, når hun står foran pressens kameraer. Og så var der jo lige dengang, da Amy havde røget ca. 34 kg kokain med Pete Doherty og pludselig syntes, at små klamme museunger var det sødeste i hele verden.

ANNONCE

Courtney Love

Courtney Love

Kurt Kobens gamle flamme har i evigheder forsøgt at leve op til gemalens 'bad boy-image'. I perioder har hun været en af sladderpressens yndlinge, men det skyldes nok mere, at kællingen altid opfører sig som en pige i 4. klasse. Hun var lækker engang - det er hun ikke mere.

ANNONCE

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Vor tids konge af de berømte narkomaner er uden tvivl 'The Prince of Darkness'. Ozzy har taget flere stoffer, end hele Randers når på et år, men er ikke desto mindre stadig både i live og i fin form - ok, nogenlunde form. Realityprogrammet 'The Osbournes' var til tider ganske morsomt, og en af de absolut bedste scener, er da Ozzy skal en tur til tandlægen.

ANNONCE

Robert Downey Junior

Robert Downey Junior

En af verdens sejeste skuespillere har igennem karrieren kæmpet med voldsomme narkoproblemer. Det er igennem årene blevet til flere anholdelser og afvænningsklinikker, men Downey synes langt om længe at have kvittet sit misbrug. Dermed kan han igen koncentrere sig om at være en af klodens sejeste mænd, men Hollywood vil formentlig altid bære rundt på mindet, om dengang Downey måtte en tur i spjældet for narkobesiddelse.

ANNONCE

James Brown

James Brown

'The King of Soul' var i mange år et omvandrende apotek. Han fyldte sin krop med alt, hvad han kunne få fat i. James Brown står også bag et af de mest legendariske interviews på CNN, hvor den yndige studievært ikke helt kan greje, hvad den stærkt narkopåvirkede James Brown egentlig sidder og fabler om.

ANNONCE

Pete Doherty

Pete Doherty

Pete Doherty har i en relativ ung alder allerede adskillige narkoskandaler bag sig. Den største kom nok, da han i en 40-hestes brandert besluttede sig for at lade en ung pige filme sig, men hans junkede kokain på et hotelværelse. Den slags er guf for emsige femminister, der på det nærmeste korsfæstede Doherty i den engelske presse.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce