Magasinet M!

Bliv nummerpige til Fight Night

Få en gratis tur til København og bliv tiljublet af hujende rap-fans!

Bliv nummerpige til Fight Night

For første gang nogensinde giver vi babe-profiler på mmm.dk mulighed for at blive nummerpiger ved årets helt store begivenhed: MC's Fight Night 2008 med det ypperste inden for dansk freestyle rap.

Hvis du mener, at du har, hvad der skal til for at stå foran et publikum af tusindvis af dansk rap-fans og blive tilbedt som den babe, du er - så er det nu, at du skal lette din yppige numse og sende os disse oplysninger:

*Et link til din profil og billeder på MMM.dk (du skal have en profil på mmm.dk for at være med - hvis du ikke allerede har en, så kan du oprette en her)

*Dit fulde navn

*Din alder (du skal være fyldt 18 år for at deltage)

*Din højde i centimeter

*Din vægt

*Dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig

*Nogle fuldfigursbilleder af, hvordan du ser ud nu.

*Derudover skal du kunne afsætte hele lørdag d. 18. oktober til at være nummerpige ved MC's Fight Night

Adressen du skal sende til er m@benjamin.dk
Skriv "Fight night" i emne-feltet.

Ud fra de indsendte profiler udvælger vi et felt af favoritter, som vi lader alle brugere af mmm.dk stemme på. De fem deltagere med flest stemmer vil blive udvalgt som nummerpiger til MCs Fight Night.

Udover æren ved at være en super-babe til MC's Fight Night kommer du også med i et særligt MC's Fight Night nummerpige-foto-shoot til MMM.dk.

Vi betaler for turen til København.

---

Lidt om MC's Fight Night:
MC's Fight Night er Danmarks største begivenhed indenfor freestyle rap med Danmarks fineste felt af MCs - både fra øst og vest. MC'erne konkurrerer i Freestyle Rap i en boksering med tusindvis af hujende fans, Jøden som kampleder, DJ Static som leverandør af heftige beats med Chief 1, Clemens og Joe True som dommere.

Du kan læse alt om den store event på MC's Fight Night hjemmeside

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE