Magasinet M!

Coca Cola Zero-vinderen er fundet!

Og det blev Thomas Kolby, der vandt muligheden for at tage billeder af - og med - vores dejlige Coca Cola Zero SWAT-team

Coca Cola Zero-vinderen er fundet!

Vores store Oh Sh*t-konkurrence er færdig. I skulle sende jeres største bommert-øjeblikke, og ejermanden af den absolut bedste historie ville få mulighed for at være babe-fotograf for en dag. Og det var ikke hvilke som helst damer, han skulle tage billeder af. Det var skam vores helt eget Coca Cola Zero SWAT-team, som den heldige vinder skulle forevige. Læs den geniale historie og se alle billederne af de lækre SWAT-piger:

 

Se alle billederne her:

 

 

Vinderhistorien:

Jeg vil gerne fortælle historien om første gang, jeg mødte min daværende kærestes familie. Det var ikke ligefrem vellykket...

 

Min daværende kæreste og jeg havde kommet sammen i lidt over et år, og nu var det på tide at møde resten af hendes familie til deres årlige julefrokost sidst i december.

Jeg var lidt nervøs for, hvordan de ville modtage mig. Men weekenden gik ellers rigtig godt, og jeg faldt fint i hak med hendes familie.

 

Om morgen hvor vi skulle af sted, fik min kæreste en frygtelig hovedpine og spurgte mig, om jeg ville køre hjem. Jeg var ikke begejstret for idéen. Det havde sneet voldsomt natten over, og jeg kunne konstatere, at snerydderen ikke havde været forbi. Men nu stod hele familien der, så måtte jeg jo hellere vise mig som en gentleman. Vi fik pakket bilen med mig på førersædet, svigerfar ved siden af og min kæreste og svigermor på bagsædet. Jeg må sige, at jeg var temmelig overrasket over, at hendes forældre turde lade mig køre i deres spritnye bil.

 

Første gang jeg giver bilen lidt gas, kan jeg godt mærke, at hjulene laver hjulspind og slet ikke kan få fast. Da jeg forsøger at dreje, kan jeg mærke, at bilen mister vejgrebet, og selvom jeg med fandens vold og magt forsøger at rette bilen op, var der ingenting at gøre. Først smuttede bilen henover kantstenen og fortsatte videre ind i et træskur, hvor det lykkes bilen at skrælle hele den ene væg af. Sviger var ikke glad. Aldrig før har jeg fået en så stor skideballe med ord, jeg ikke troede fandtes i en gammel mands ordforråd. Som om en skideballe ikke var nok, kom ejeren af skuret, farende ud for at se om den motorcykel, han opbevarede inde i skuret, var kommet noget til. Han farer lige hen til mig og råber alt muligt, som jeg ikke hørte, da det eneste, jeg fokuserede på, var bilens front, der var monstersmadret.

 

Til mit store held viste det sig, at motorcyklen var uskadt. Og da vi alle var kommet os over miséren, begyndte familien at rette op på bilens front, så vi alligevel kunne køre hjem (dog ikke med mig bag rattet). Puha. Sikke et familiebesøg . Og så siger man, at et godt førstehåndsindtryk er vigtigt?

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt