Magasinet M!

Crazy kropsmodifikationer

Hvad man ikke gør for at se pænere ud...

Crazy kropsmodifikationer

Store øreflipperOkay, okay - du er måske ikke selv til ekstreme kropsmodifikationer (eller måske er du eller du flirter med tanken?), men faktum er, at thorshammeren på din skulder, dine initaler på dine ankler eller enhjørningen på din røv bare ikke er særligt seje. De er 100% newbie-materiale, hvis du spørger erfarne kropskunstnere med en høj smertetærske. De er har tilsvarende fundet på nogle pænt mærkelige ting, så hvis du er frisk på at være med på en kigger, så har vi samlet ni crazy modifikationer, der nok skal få det til at gibbe i dig. Absolut ikke for sarte sjæle.

Udstrækning af øreflippen
Nogle piger (og såmænd også drenge) er ikke tilfredse med et proppe en ørering i øret. De vil ha' noget større og mere opsigtsvækkende. Heldigvis er det sådan, at selve øreflippen er forholdsvis elastisk, så man trin for trin kan sætte større og større ting i øret. Øreflippen udvider automatisk sig selv og blive større. Man skal dog ikke strække hullet til mere end 6 millimeter, for så kan hullet ikke lukke sig selv, hvis man en dag skulle blive træt af at kunne presse en næve igennem sin øreflip. Uhhm.

Sammensnøring


Sammensnøring
At gå med ekstremt stramt korset gik egentlig af mode med udgangen af forrige århundrede. En af de fysiske konsekvenser af ofte at gå med stramt korset, er at området omkring din mave bliver mindre og mindre. Hvor kvinder i gamle dage gik med korset, for at kunne mase sig ned i deres snævre kjoler, tager nutidens såkaldte "tightlacers" deres korsetter på, for at modificere deres kropsform.

Branding


Branding
Branding (eller brændemærkning) er ikke noget nyt, men det er stadig pænt alternativt. Konceptet er simpelt. Man laver et stempel der har form som et tegn eller et ord. Dette stempel opvarmer man så til det bliver glohedt - og så brænder man det ind i huden. Idéen er så, at arret vil vise tegnet eller ordet til evig tid. Mmmm, brændt menneskehud...

Implantater


Implantat under huden
Synes man at branding og tatovering er for børnehavebørn, så er hud-implantater måske lige noget for dig. Proceduren minder mest af alt om en hospitalsoperation, hvor man skærer et godt stykke ned i "patientens" kød, og skiller det yderste lag fra kroppen, så man kan presse implantatet ind under huden. Herefter lader man huden hele udover implantatet, så man til evig tid kan rende rundt med en "spændende" udbuling på kroppen.

Tunge-deling


Tunge-deling
Er man ude efter et effektivt Satan-look, så kan man overveje tunge-deling. Man tager en skalpel og skærer tungens spids midt over, så man får en slange-agtig tunge. Utroligt nok kan tungen sagtens klare sådan en behandling og du vil stadig have lige så meget kontrol over den som før... hvis ikke mere. Det er der nogen damer, der godt kan lide, når man laver en dukkert mellem hendes ben. Har vi hørt.

[page titel=Skarpfilede tænder]
Skarpfilede tænder
Synes du også de små hvide benklumper i din kæft er lidt halvkedelige? Så grav din værkstøjskasse frem, find en grovfil og begynd at kværne løs på dine bisser. Er det klogt? Nej, for dine tænder er beskyttet af en emalje som du ødelægger med nedfiling. Kan man file ind til nerven? Ja, hvis du filer hårdt nok og det må gøre nas! Ser det vildt ud? Ja, at rende rundt med spidse Dracula-tænder skal nok vække opsigt ved din næste familiemiddag.

Pearling


Pearling
Det gibber lidt i nerverne når vi skriver dette, for vi skal her beskrive en kropsmodifikation, der kræver at man presser perler langt op under forhuden. Så simpelt er det faktisk, men vi vil hellere have skåret vitale kropsdele af, end få presset noget op under forhuden. Idéen kommer fra Japan og Filipinerne, hvor det var et tegn på mandighed. En lille sidegevinst (det skulle da også være den eneste -red) er at en perle eller to under forhuden, kan være lækkert for den pige, der er frisk på at afprøve din diller, selvom den har underlige udvækster.

Vi sparer dig for videoen og nøjes med at give dig dette link.

Øjentatovering


Øjentatovering
At rende rundt med en tatovering i øjet siger to ting. 1: dette tegn i mit øje har en værdi og siger noget om mig. 2: jeg er en benhård psykopat, der ikke har nogen problemer med at presse en nål ind i mit øjenæble og pumpe blæk ind i det. Pænt, pænt, pænt dumt.

Hornhinde-udsmykning


Hornhinde-udsmykning
Det ultimativt mest ækle, farlige og åndssvage vi har fundet indenfor kropsmodifikationer, er uden tvivl hornhindeudsmykning. Man tager et lille smykke (et lille fladt hjerte eller en stjerne). Så skærer man hornhinden op (den smattede hinde der dækker dit øje). Så placerer man smykket imellem hornhinden og selve øjet og syr hornhinden sammen igen. Pænt nasty. De første hornhinde-udsmykninger blev foretaget i Holland, men fænomenet har bredt sig. Det er endnu uvist om sådan en operation har konsekvenser for dit syn på lang sigt (ha-ha), men én ting er sikkert: Vi har mere lyst til at få stukket perler ind under forhuden end lege rundt med det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce