Magasinet M!

De bedste imitationer

Al Pacino som GPS? Eller hvad med Snoop Dogg, Jay Z og DMX i én og samme person?

De bedste imitationer

Jay-Z, DMX, LL Cool J og Snoop

Det kan godt være, at Aries Spears, som denne komiker hedder, ikke er verdens sjoveste stand up'er, men hans evne til at imitere folk fejler bestemt ikke noget. Faktisk er han så dygtig, at det nærmest er skræmmende. Way to go Snoop! Øhh, vi mener selvfølgelig Aries...

ANNONCE

Arnold Schwarzenegger 1

Der er ikke noget værre end at blive udsat for en dårlig Arnold-imitation - og nettet bugner efterhånden med folk, der mener, at en østrigsk accent og et grynt er lig med en perfekt Arnold parodi. Det er det ikke! Alligevel er det lykkedes os at finde to talenter, der til og med battler hinanden internt. Se begge videoer her og på næste side og bedøm selv, hvem der er bedst.

Arnold Schwarzenegger 1
ANNONCE

Arnold Schwarzenegger 2

Arnold Schwarzenegger 2:

 

Al Pacino GPS

Har du GPS i bilen, har du også hørt disse ord alt for mange gange: "Ved næste kryds, drej til højre, drej til højre. Beregner ny rute". HOLD NU KÆFT!!! Men forestil dig så, samme anvisning med Al Pacinos brølende gangsterstemme stemme. Du kommer aldrig til at køre forkert igen. Hysterisk morsomt.

ANNONCE

 

George Bush

Talent har Frank Caliendo, som denne seje komiker hedder, masser af. Der findes ikke den skuespiller, tv-vært eller politiker, han ikke kan parodiere. Og her snakker vi ikke kun stemme, men også kropssprog. Vi har fundet dette lille klip fra The Late Show med David Letterman, hvor han laver den bedste parodi på forhenværende præsident George Bush, vi nogensinde har set. Høj Klasse.

ANNONCE

 

 

 

 

Trailer-manden

En af verdens mest berømte stemmer tilhører Don LaFontaine, også kendt som the Previewman. LaFontaine har lagt stemme til masser (og vi mener masser) af filmtrailers. Komikeren Pablo Francisco laver i dette klip en genial imitation af ham.

 

Christopher Walken + asiater = WTF?

Der findes flere imitationer af skuespilleren Christopher Walken på nettet, end der er sædpletter på dit sengetøj. Skuespilleren, der er kendt fra Pulp Fiction, Wedding Crashers og Click har da også en meget karismatisk og speciel stemme. Vi har fundet dette klip, hvor en række asiater prøver at give deres bud på, hvordan en perfekt Christopher Walken-imitation skal lyde. 0:29 inde i videoen er et sandt WTF-moment.

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt