Magasinet M!

De mest populære tattoo-stilarter

Vi har snakket med de dygtige tattoo-drenge fra københavnske Custom Made Ink. Her er deres bud på de 9 mest populære stilarter lige nu.

De mest populære tattoo-stilarter

Københavnske Custom Made Ink har pænt styr på det der med at blække danskerne. Derfor tog vi en snak med de tussede drenge for at høre dem, hvilke stilarter der sparker røv og vinder frem i øjeblikket.

 

På de næste billeder gennemgår vi de 9 mest populære trends indenfor tatoveringer lige nu.


Du kan se, hvor vilde Custom Made Ink er, når det kommer til tatoveringer, her.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 Japansk

Den japanske stilart har været populær i længere tid. Og det forstår vi godt. Den holder nemlig stadig 100%. Langt de fleste, der vælger at få en japansk tatovering, går all in med et sleeve (en hel arm) eller lign. Drager, karper og/eller blomster er motiver, du ofte vil se i en 'japansk' tatovering.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 Old School

Denne stilart er stadig umådeligt populær. Old School-stilen er fra toveringernes tidligere dage.

De designs, du ser i Old School-tatoveringer er ofte enklere design med begrænsede primære farver, hvor især sort, rød og blå dominerer.

I dag er især ørne populære, når kunderne strømmer ind for at få en Old School-tatovering.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 New School

New School tatoveringer er en stilart som i disse år oplever en enorm popularitet.

Som man nok kunne regne ud på navnet, springer denne stilart ud fra Old School-stilarten. Men her benytter man kraftige, iøjnefaldene farver, som springer meget ud. Motiverne skiller sig også ud fra Old School-stilarten ved at være mere kreative og fantasifulde. Her er altså ingen faste rammer for, hvilken vej man skal gå.

 

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 Neotraditionel

Neotraditionelle tatoveringer er en relativ ny stilart i tatoveringensverdenen. Nogle beskriver neotraditionelle tatoveringer som en kombination af den gamle skole og nye skole. Altså Old School- og New School-tatoveringer. Andre anser dem blot som værende Old School-tatoveringer med et nyt twist.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 Polynesisk

I slutningen af 90'erne og starten af 00'erne var Maori-stilarten voldsomt populær herhjemme. Men det indfødte og stolte new zealandske folk, Maorierne, syntes ikke det var en særlig fed idé, at denne stilart blev en del af popkulturen. Så af respekt for dem nægter mange tatovører i dag, at tusse en new zealands tatovering på deres kunder.

 

Men så er det jo heldigt, at den polynesiske stilart minder meget om maori-tatoveringerne. Det er da også en umådeligt fed stilart. Bare spørg Dwayne 'The Rock' Johnson, som har en enorm polynesisk tatovering på kroppen.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
 Skrift

En stilart er det nok ikke. Men permanente ord og sætninger på kroppen har været populært herhjemme i mange år. Og er det ifølge Custom Made Ink stadig.

På billedet ser du en kreativ gut med tusser på hænderne. Den går bare ikke herhjemme, siger drengene på Custom Made Ink, da tattoos på hænder og hals er ulovlige herhjemme.  

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
Realisme

Som ordet afslører, er realisme tattoos en stilart, der kræver en hel del af din tatovør. Her er det Custom Made Inks egen Erik, der blærer sig. Og med rette, for denne her er dælme vild.

Så vær sikker på, at din tatovør har skills, inden du sætter dig på stolen og får tatoveret et potræt på din krop. Du kan nemlig meget hurtigt ende på mmm.dk under fail-sektionen.Se her, hvor galt det kan gå.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
Biomekanisk

Den biomekaniske stilart er noget makaber, hvis du spørger os. Ikke desto mindre er de imponerende flotte at se på med masser af 3D-effekter. Igen kræver det dog en del af din tatovør. Og som det var tilfældet med realisme-stilarten, kan din nye tattoo hurtigt komme til at se forfærdelig ud, hvis manden med nålen er en amatør.

ANNONCE
De mest populære tattoo-stilarter
Trash Polka

Indrømmet, vi havde ikke tidligere hørt om denne stilart, som kaldes Trash Polka. Men ifølge Custom Made Ink er det en stilart som vinder voldsomt frem i disse dage. Stilen bliver beskrevet som værende rimelig hardcore og kendetegnes ved at bestå af farverne sort og rød.

 

Hvad synes du?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE