Magasinet M!

Denne opskrift giver dig homerun på første date

Inviter hende på picnic i skoven eller grillmiddag i baggården. Så længe du serverer det her, er der ingen tvivl om, at der er gevinst. Også selvom det er første date.

Månedens scoreopskrift er leveret af 18-årige Celine Lærke Hansen, der står bag Scorekogebogen, som du kan købe gennem Turbineforlaget.

Hvis der er noget, der imponerer pigerne på en date, så er det, hvis fyren har været ekstra god ved dem. Det betyder, at du må tænkte kreativt og anderledes, og frem for alt ikke være bange for at skille dig ud! Så drenge - selvom denne opskrift måske vil virke en anelse for fimset, er der ingen tvivl om, at den vil få smilet frem hos pigerne og få dem til at tænke, "Aww, hvor er han sød" - Det ville jeg i hvert fald! For husk nu, at vejen til en kvindes hjerte er en middag for to og blomster.

ANNONCE
Denne opskrift giver dig homerun på første date

Juli måneds scoreopskrift: Sommerfrisk jordbærsalat med grillede asparges

Spring ud i det, og pift daten op med denne lækre sommerfriske salat, der både kan bruges som forret eller som supplement til hovedretten. Par den med krydrede grillspyd med rejer eller kammuslinger, og inviter hende til picnic i skoven eller grillmiddag i baggården. Behøver jeg overhovedet at sige mere? Der er jo ingen tvivl om, at du vil få homerun på første date!

Serveringer: 2

Tid: 15 minutter

Det skal du bruge

2 håndfulde salatmix
- Spiselige blomster (eks. violer)
- 250 g jordbær
- 1 bundt grønne asparges
- ½ citron, saft
- Olivenolie
- 2 skiver lækkert brød
- ½ citron, skal og saft
- 1 hvidløgsfed
- Olivenolie

Sådan gør du
Knæk enden af de grønne asparges, og krydr med citronsaft, lidt olivenolie, salt og peber. Grill dem kortvarigt og direkte på grillen, eller svits dem let på panden. Vend dem kun én enkelt gang, så de stadigvæk har saft og bid.

Dryp brødskiverne med olie, og top med revet citronskal og saft. Gnid hvidløgsfedet på skiverne, og krydr med salt og peber. Rist dem sprøde i ovnen ved 2000 eller på grillen i 5-8 minutter.

Skyl salaten godt, og anret med halverede jordbær, snittede asparges og blomster. Server med ristede skiver brød.

Psst? Du kan købe spiselige blomster i de fleste lokale supermarkeder, grønthandlere og planteskoler.

ANNONCE
Denne opskrift giver dig homerun på første date
Del

Seneste nyt