Magasinet M!

Det var kattens!

Ja, vi ved godt, de små kræ er ret tøsede. Men katte kan nu også være ganske underholdende...

Det var kattens!

Hår i drinken

Hår i drinken

Åh, man kunne komme med så utroligt mange "Tjener, der en hår i min drink/suppe/steg/cola"-jokes her. Men lad os være ærlige - det er jo ikke ligefrem de sjoveste jokes i verden. Hvad der derimod er rigtig sjovt, er at se en kat forsøge at kravle ned i et endog meget lille whisky-glas. Og faktisk lykkes med sit foretagende, så der til sidst kun stikker en hale op.

ANNONCE

Fed kat i æske

Fed kat i æske

Ligesom videoer med tykke mennesker bare er sjovere end videoer med gennemsnitlige mennesker, så er videoer med katte i Garfield-størrelse bare umådeligt mere underholdende end videoer med slanke misser. Specielt når de fedladne katte ikke er helt bevidste om deres overvægt. Som denne. Der desperat forsøger at bulldoze sig ind i en meget snæver æske. Uden på noget tidspunkt at lykkes. Åh hå hå.

ANNONCE

Printer-kat

Printer-kat

Dette må være det endegyldige bevis på, at det er katte - og ikke aber - der er menneskets nærmeste slægtning i dyreriget. For denne mesterlige mis gennemgår de samme faser, som vi gør, når der er printerproblemer -  først forvirring, fulgt op af frustration for at ende i en forrygende blodrus, hvor maskinen skal bøde for sine formasteligheder.

ANNONCE

Kat fucker op i låge-hop

Kat fucker op i låge-hop

Katte er jordens mest graciøse væsner. Eller det har forskellige folk i hvert fald bildt os ind i meget lang tid. Men heldigvis er video-mediet kommet til, og vi kan endelig får sandheden frem om disse kræ. De er nemlig alt andet end elegante. Glimrende bevist her, hvor en kat beslutter sig at hoppe op over en låge, fuldstændigt tage fejl af højden, og i Jesus-stilling tumler ned på den anden side.

ANNONCE

Katastrofalt hop

Katastrofalt hop

At katte altid lander på fødderne, er en sandhed med modifikationer - ellers er denne kat måske bare udpræget motorik-mongol. I hvert fald fejler den grusomt på, hvad der ellers skulle være et ganske tilforladeligt hop fra et bord til et andet. Medmindre selvfølgelig succes-kriteriet for hoppet var at smadre hovedet ind i bordkanten, lande på røven og forlade gerningsstedet med den sidste rest værdighed.

ANNONCE

Indiana Jones-katten

Indiana Jones-katten

Hvis du kan huske den der scene fra Indiana Jones and The Raiders of The Lost Ark, hvor en sabelsvingende bad guy spiller fandango med alskens sværdtricks, mens Harrison Ford ganske køligt trækker sin revolver og skyder gutten uden de store dikkedarer, så har du en god idé om, hvad der sker her. Har du ikke set den før, kan du se scenen genopført med katte! Men uden sabel og pistol

ANNONCE
Del

Seneste nyt