Magasinet M!

Diddy har efter sigende solgt stjernespækket Hollywood freak-sextape på nettet for 3,2 millioner kroner

Hvem mon er med i videoen?

Diddy, hvis rigtige navn er Sean Combs, har været involveret i en række kontroverser og skandaler gennem sin karriere, men den nuværende skandale, der startede i oktober 2023, har fået særligt meget opmærksomhed og har rejst alvorlige anklager mod ham.

I oktober 2023 blev Diddy anklaget for at have afholdt fester, som blev kaldt “freak offs,” hvor mindreårige kvinder angiveligt blev seksuelt udnyttet. Disse alvorlige anklager blev fremsat af en tidligere medarbejder, som hævdede, at Diddy havde skabt et miljø, hvor overgreb kunne finde sted.

Efter arrestationen har der været en bemærkelsesværdig stilhed fra mange berømtheder, der tidligere har været tæt på Diddy. Kendte som Jennifer Lopez, Justin Bieber, Beyoncé og Usher har ikke offentligt udtalt sig om situationen, hvilket har ført til spekulationer om, hvad de måtte vide.

I en skandale, der ryster underholdningsverdenen, er Sean Combs, bedre kendt som Diddy, blevet anklaget for at have solgt et såkaldt “freak off”-sextape på Dark Web for hele 500.000 dollars (cirka 3,2 millioner kroner) ifølge Radaronline. Anklagerne mod ham har affødt en strøm af spekulationer omkring hans påståede involvering i sex trafficking og hans tilknytninger til en række kendte ansigtstræk fra Hollywood.

En vigtig stemme i denne sag er sangerinden Jaguar Wright, som påstår, at Diddy har solgt en video fra en “freak off”-fest, der angiveligt involverer en række meget kendte personer, herunder Justin Bieber og Nicki Minaj. Wright hævder, at Diddy har brug for penge og derfor er blevet tvunget til at sælge den kompromitterende video.

Selvom Wright har en historie med kontroversielle og chokerende påstande, har Diddys arrestation og de grusomme anklager mod ham givet hendes udtalelser en vis vægt. Wright har tidligere fremsat påstande om, at Diddy besidder en optagelse af en kvinde, der skulle være blevet myrdet, og har fremlagt usædvanlige beskyldninger mod andre berømtheder uden at have fremlagt konkrete beviser.

I takt med at denne sag udvikler sig, vil det være interessant at se, hvordan Diddy og de involverede reagerer, og om der vil komme flere oplysninger frem. 

Kort sagt: Diddy har haft det lidt for funky... mon vi får den famøse sextape at se på nettet?

ANNONCE
Del

Seneste nyt