Magasinet M!

Dit bedste dick-pic kan snart erstatte dit online-kodeord

Fremtidens teknologi lader til at styres af en omgang 'liderbukse'.

Dit bedste dick-pic kan snart erstatte dit online-kodeord

Du kender godt situationen, hvor James Bond skal forbi en fingerprintscanner, før han får adgang til det tophemmelige undergrundshovedkvarter, ikke? Det er i princippet den samme teknologi, som sidder i din smartphone, men forestil dig i stedet, at du skal åbne en ting med noget helt andet. Lad os sige din penis.

Den er faktisk god nok. Selvom det lyder som et eller andet latterligt spioninstrument fra Austin Powers, blev teknologien fornyligt frigivet. 'Dick-ometrics', som teknologien bliver kaldt, er implementeret hos voksensiden CamSoda.

Medlemmer på CamSoda kan altså logge ind på deres bruger med et dick pic, i stedet for at bruge et længdespring af en adgangskode. Det eneste, der kræves, er blot et billede af dine ædlere dele ved log-in.

CamSoda mener ifølge Playboy selv, at teknologien er langt mere sikker end øjen- og fingerprintsscannere, da vores penisser er endnu mere forskellige. Tænk bare på størrelse, højresving, venstresving og ikke mindst farve. Desuden bliver Junior ikke vist ligeså meget til offentligheden. Ergo må det være mere sikkert?

Det er dog ikke første gang, at CamSoda melder sig på markedet for meningsløs teknologi. Sidste år brillerede de med deres såkaldte BlowCast, hvor du via en avanceret gokke-sok kunne få et blowjob af din yndlingspornostjerne. Og CamSoda har ikke tænkt sig at stoppe med udviklingen, men indtil videre klarer et dick pic altså opgaven. Et sætning, jeg aldrig havde troet, jeg skulle sige.

OBS: CamSoda råder dig til at fotografere Junior i stiveste tilstand. Derved opnås "størst" differentiering. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce