Magasinet M!

Donald Trump lancerer limited edition sneakers ved ikke-politisk produktafsløring til sneaker-messe

Trump fejrer et kommende præsidentembede med bizar Nike-kopi

Donald Trump gjorde sin entré på Sneaker Con i Philadelphia i lørdags for at annoncere en ny hjemmeside, der sælger Trump-brandede sneakers med priser op til 400 dollars (Godt 2.750 kroner). 

Man kunne fortænke opmødet i at være et forsøg på at tale direkte til de unge vælgere, men hvis man ser nærmere på 'det med småt', er det er ren og skær business for Trump. I virkeligheden findes sandheden nok et sted i midten.

ANNONCE
Trump på sneaker-messe
?si=jfTS7IcCXETLNX0U

Trump holdt en forholdsvis kort tale på SneakerCon i Philadelphia, stående på en scene med bannere, der inkluderede URL'en til hans nye hjemmeside, GetTrumpSneakers.com. Hjemmesiden gik først live på selve dagen.

GetTrumpSneakers-sitet ser sketchy ud, på den der helt glitter-agtige facon. Hver eneste side har en eller anden form for ansvarsfraskrivelse, som for eksempel de 400 dollars dyre guld-sneakers, der advarer, "Viste billeder er kun til illustrative formål og skal ikke ses som en nøjagtig repræsentation af produktet."

Den økonomisk bevidste Trump-fan kan i stedet for de gyldne Nike Air Force 1-kopier, bruge 200 dollars på at få røde eller hvide sneakers med påskriften "45," en henvisning til Trump som den 45. præsident i USA. 

Hjemmesiden sælger også Trump-brandet cologne og parfume for 100 dollars... 

Det der står med småt på hjemmesiden er ret interessant, teksten understreger, at Trump i praksis intet har med skoene at gøre ud over at låne dem sit navn:

Trump og det tilhørende design er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende CIC Ventures LLC. Trump Sneakers er ikke designet, produceret, distribueret eller solgt af Donald J. Trump, The Trump Organization eller nogen af deres respektive tilknyttede selskaber eller principper.

ANNONCE
GetTrumpSneakers.com - Donald Trump lancerer limited edition sneakers ved ikke-politisk produktafsløring til sneaker-messe GetTrumpSneakers.com

Hvorfor lancerer Trump sneakers? 

Den tidligere præsident har gennem årene har forsøgt sig med et væld af forskellige produkter og merchandise, lige fra flaskevand over kasketter og til steaks. 

Alle der har set livestreamet af Trumps sneaker-annoncering lørdag, ville være tilgivet for at tænke, at det lignede et valgmøde.

"Jeg har villet gøre dette i lang tid. Jeg har nogle utrolige mennesker, der arbejder med mig på ting, og de kom op med dette, og det er noget, jeg har talt om i 12 år, 13 år..." fortalte Trump Sneaker Con-deltagerne.


"Det tætteste han kommer på Air Force One."

I Biden-lejren kunne man ikke lade være med at gøre grin med Trumps nye forretningsforetagende "Donald Trump, der dukker op for at sælge bootleg Off-Whites, er det tætteste, han nogensinde kommer på nogen Air Force Ones igen i sit liv," sagde Bidens kampagnes kommunikationsdirektør Michael Tyler i en pressemeddelelese lørdag ifølge Mens Journal

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce