Magasinet M!

Dumme danse-trends

Vi har kigget nærmere på en række pinlige danse-rutiner, som du garanteret har kørt gennem på et eller andet tidspunkt i dit liv.

Dumme danse-trends

70'er disco

Lær 70'er disco - af et 80-årigt par.

Sidder du derhjemme og tænker; "hvordan scorer jeg hende den superlækre 80-årige Blå-kors butiksmedarbejder med de frække hornbriller og übersmarte høreapparat? Så anbefaler vi dig at nærstudere denne introduktionsvideo, hvor du kan lære at danse 70'er disko som en 80-årig invalidepensionist. Tro os, damerne på det lokale plejehjem bliver drivvåde i bedstemor-trussen, når først du går "amok" på dansegulvet.

 

ANNONCE

 

The Macarena

The Macarena

Her er tale om verdens måske mest irriterende spanske sang, kun overgået af den hjernedøde dans. The Macarena er grunden til, at Spanien bør smides ud af EU - og Europa.

 

 

 

The Ketchup Song-dansen

The Ketchup Song-dansen

Gu har du så, altså stået nede i sydens sol med en promille, der ville gøre selv den stiveste grønlænder stolt og danset the Ketchup Song, mens du følte dig som verdens fedeste fyr.

ANNONCE

The Chicken Dance

The Chicken Dance

Har du brug for en undskyldning til at sparke din bedste ven i løgposen? Så få ham til at danse denne dans. Når han finder ud af, hvad han har gang i, tilgiver han dig alt. For det er bare ikke okay at skabe sig som en hovedløs kylling til en pensionist-julefrokost.

ANNONCE

 

Running Man

Running man

The Running Man er endnu en klassiker, du IKKE må danse. Her får du den i en udgave, hvor vedkommende heldigvis tager pis på sig selv.

 

 

Hardstyle: Shuffle

Hardstyle: Shuffle

Gentag efter os: "For helve' det fegh, ikke". Her er tale om en viderudvikling af den umådeligt populære 90'er-plukke-æble-dans, med det til forskel, at du her skal se ud som om, du danser på en brandvarm kogeplade. Hvis du kan kombinere de "seje" danse-moves med en glow-stick i kæften eller endnu federe, om håndledene, så alle folk kan se, hvor vild du er på dansegulvet, har du sikret dig 1. pladsen - som den mest kiksede fyr på den nordlige halvkugle - og kun overgået af fyren på næste video.

ANNONCE

 

Uden for kategori

Uden for kategori

Tja, hvad skal vi sige?

 

 

 

De seneste 50 års danse - på 5 minutter

Danse-evolutionen

Denne fyr guider dig gennem de sidste 50 års "fedeste" danse-trends. Et hysterisk sjovt overblik.

 

Del

Seneste nyt

Annonce