Magasinet M!

Dyr på farten

Hvad fanden skete der lige der?

Dyr på farten

I Dubai er huskatte for mainstream. Billedet af tigeren, der chiller med poterne og hovedet hængende ud af vinduet, gik allerede viralt forrige år. Det episke billede blev hurtigt det mest delte og re-tweetede på Facebook og Twitter florerer her to år efter stadig på det store internet. 

Dyr på farten

En standard dag på tanken. Eller hvad?

Dette billede stammer fra Florida i USA, hvor 43-årige Earnie Polk og hans fætter hev dette krabat af en haj på små 400 kg i land. Den 3,5-meter lange makohaj kæmpede - forgæves - i en times tid, før fætrene fik bugt med den. 

Hvorfor den skulle dø melder historien ikke noget om.

ANNONCE
Dyr på farten

En sydamerikansk alpaca stikker sit uldede fjæs ud af vinduet. Nogen har bildt den ind, at den er en hund. Billedet er taget i Kina (hvor ellers). Den hvide superstjerne er på vej på job, hvor den skal hjælpe en barejer med at tiltrække nye kunder med sit charmerede væsen.

Dyr på farten

Østrig er ikke kun kendt for en muskelmand, der har specialiseret sig i at banke andre på film og fyre one-liners af. De har tilsyneladende også en anderledes tilgang til det at transportere dyr. Her er det to kalve, der er stoppet ind i en gammel Golf, på cruise.

ANNONCE
Dyr på farten

Herhjemme er det oftest synet af familens hund, du vil møde, når du tager på ferie. I Dubai (naturligvis) er det synet af en fuldvoksen løve, der møder dig.

Dyr på farten

Kan du huske giraf-scenen fra den tredje Hangover-film? Selvfølgelig kan du ikke det, for du har (forhåbentligt) slet ikke set den. Men det indebærer en bil i fart, en høj giraf og en lav bro. 

Mon det samme scenarie udspillede sig på denne tur?

ANNONCE
Dyr på farten

Hvad? Det er bare et sjældent sort næsehorn, der hænger med hovedet nedad dinglende fra en helikopter.

Tilsyneladende er det den nemmeste måde at transportere sådan en fætter på.

Dyr på farten

"Hvad skal du i aften?".

"Mjah, ikke så meget. Regner med at køre en tur med mine guldfisk".

Dyr på farten

Her er et syn, du med garanti ikke har stødt på herhjemme.

ANNONCE
Dyr på farten

I Melbourne i Australien skal får ikke have sele på, når de skal fra A til B.

Del

Seneste nyt

Annonce