Magasinet M!

F**k kræft

Hver dag dør 22 danske mænd af kræft. Det vil vi gerne gøre noget ved, og derfor blæser vi i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse nu til kamp mod sygdommen

"Det der? Det skal bare løbes væk".

Mænd er sundere end kvinder, og der findes ikke den sygdom, vores immunforsvar ikke kan tage sig af. I hvert fald hvis man spørger os mænd. Desværre er sandheden bare en anden, for selv om vi går mindre til lægen end kvinderne, er vi ikke sundere end dem. Og vi halter især bagefter, når det kommer til kræft. Hvert år rammes 17.000 danske mænd af kræft, og fordi vi er for dårlige til at gå til lægen, når de første symptomer viser sig, dør langt flere mænd end kvinder i dag af kræft i Danmark. Og hvis der er noget, der er pænt nederen, så er det sgu da at dø.

Men sådan behøver det ikke at være. Derfor har vi i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse valgt at sætte fokus på sygdommen. Til at hjælpe har vi allieret os med Tom Kristensen, Brian Holm og Alexander Kølpin - og nu mangler vi bare dig. Når du donerer 50 kroner, bliver du nemlig ringet op og får en (båndet) 'tak for hjælpen'-hilsen af en af de tre mænd. Det er dog ikke den eneste måde, du kan hjælpe på.

Du kan ...
* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND A til 1241 (så får du en hilsen fra Tom Kristensen).
* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND B til 1241 (så får du en hilsen fra Brian Holm).
* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND C til 1241 (så får du en hilsen fra Alexander Kølpin).
(NB: Du kan ikke tale med mændene, da det er en båndet optagelse. Indsamlingen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevaren 49, 2100 Kbh. Ø., tlf. 35257500)

* Donere et valgfrit beløb via Mobilepay til telefonnummer 61610802

* Du kan også oprette din egen indsamling og vinde seje præmier. Læs mere på www.maendmodkraeft.dk


Så lad os tage kampen mod kræft op sammen.

ANNONCE
F**k kræft
Del

Seneste nyt

ANNONCE