Magasinet M!

Fedt trick: Sådan får du nemt de sidste dråber ud af ketchup-flasken

Du har altid haft problemer med at få det sidste ud af Heinz-flasken og vælger oftest at opgive og lade gyldne dråber af den røde livseliksir gå til spilde. Lige indtil nu.

Fedt trick: Sådan får du nemt de sidste dråber ud af ketchup-flasken

Det er tirsdag. Du har stadig tømmermænd fra weekendens strabadser. Din krop har brug for junk, og du har derfor købt ind til en god, gammeldags cheeseburger, som nu skal laves. Selvfølgelig skal bollen overhældes med den ketchup, der står i dit køleskab. Troede du. For flasken er næsten tom, og du kan i hvert fald ikke overskue at tage et smut ned i dit lokale supermarked endnu engang. Hvad gør du? Du ryster febrilsk flasken nedad i håb om, at du kan få det sidste ud på den måde. Men det resulterer ikke i andet end et par dråber og nogle pruttelyde fra flasken, der bogstaveligt talt skider på dit ketchup-behov. Herefter tyer du til vold og vil skære hovedet af flasken, hvilket resulterer i en dyb flænge i din pegefinger. Alt sammen på grund af den forpulede ketchup. Hvorfor skal det dog være så svært?

Det behøver det skam heller ikke. Med dette lifehacker du sikret at få det sidste ud af ketchupflasken. Hver gang. Alt, du behøver, er en fane (som du måske har stående oppe på loftet fra i sommer) og et parelastikker. Og så er det simpelthen bare at gøre, som fyren viser dig i videoenherunder. Nemt, ikke?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE