Magasinet M!

Film $ til 50 Cent

Rapperen får debut i film bygget over hans eget liv

Film $ til 50 Cent

Af: Martin Finnedal


Get Rich or Die Tryin?. Det kompromisløse udsagn er titlen på 50 Cents debut fra 2003 og i den grad sigende for hans liv. Når man har siddet i fængsel for at deale crack og er blevet skudt ni gange har man nok i højere grad en tendens til at sige tingene ligeud.

I det lys er det ikke overraskende, at Get Rich or Die Tryin? også er titlen på rapperens debutfilm, der delvist er bygget over hans eget liv.

En, der ikke tidligere har været i hans liv, er den tidligere topmodel Joy Bryant, men hun spiller ikke desto mindre med. Det smarte ved film, er jo at der er ret stor kunstnerisk frihed. De fleste ville nok genleve deres liv med en model, hvis de havde chancen.

Instruktøren er Jim Sheridan, der tidligere har instrueret Daniel Day-Lewis i ?My Left Foot?, ?In the name of the Father? og ?The Boxer?.


Han havde ud over 50 Cent og Joy Bryant håbet på desuden at få Samuel L. Jackson til at spille med i ?Get Rich or Die Tryin´?, men stjernen sagde nej. Han har nemlig en generel antipati overfor folk der forsøger at udnytte en musikerkarriere til at slå igennem i Hollywood.

Om 50 Cent slår igennem eller ej kan ses i USA den 11. november. Der er til gengæld næppe nogen tvivl om, at han nok skal ?Get Rich? på filmen. Det er nemlig blandt andre hans manager og dermed 50 selv, der har investeret i den.

Se Joy Bryant i GALLERIET

http://movies.yahoo.com/feature/getrichordietryin.html

Flere skudhuller på 50Cent.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce