Magasinet M!

Førsteklasses dansk dukkevold

Verdens første western-zombie-splatter-dukkefilm har set dagens lys - og den er tilmed dansk!

Førsteklasses dansk dukkevold

Af: Samuel Meijer

"It Came From The West" er verdens første western-zombie-splatter-dukkefilm, som er blevet til i Danmark hos det viborgensiske filmproduktionsselskab Happy Flyfish. Selskabet har i filmens anledning har taget midlertidig navneforandring til Dead Flyfish.

Det har taget 100 mand to år at lave det 17 minutter lange voldsorgie, der inden længe får officiel premiere i Danmark, og som dermed sender Ringenes Herre-instruktøren Peter Jacksons blodige dukkefilm "Meet The Feebles" væk fra toppen af hitlisten over verdens blodigste dukkefilm.

Filmens handling udspiller sig på Johnny's Saloon, som 'in the middle of nowhere' bliver hjemsøgt af en flok blodtørstige zombier. Barens gæster, hvis yndlingsbeskæftigelse ellers er at slagte rødhuder, svarer ultrabrutalt igen med alt fra smadrede flasker, dynamit til motorsave, så blodet sprøjter, og dukkekød flyver gennem luften.

Rygtet siger, at producenten Søren Fleng og instruktøren Tor Fruergaard allerede nu barsler med at lave en fuldfed spillefilm i samme stil ... vi kan kun håbe.

DR mener, filmen er så voldelig, at de ikke vil vise den på tv, men gode gamle Jacob Stegelmann har alligevel sørget for at investere en kopi, så hold øje med, hvornår filmen kommer i dit tv. Dukker gør sig trods alt altid bedst i selskab med motorsave, dynamit og litervis af blod.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE