Magasinet M!

Forsidejagten nedlagde Sjælland

Update: Nu med video. Mmmums!

Forsidejagten nedlagde Sjælland

Slagelse, Holbæk, Hillerød og Helsingør var de fire heldige byer, der i weekenden fik besøg af M!s forsidejagtpiger suppleret af U$O & Johnson og Simon Talbot.

De 40 friske piger fra Sjælland og København og de to jyske vakte stor begejstring på både Harlekin, Nattoget, Piccadilly og Retro med showet, der blev ledet med sikker hånd af Danmarks stand up-håb nummer et, Simon Talbot.

Pigerne viste sig fra deres absolutte bedste side med både rystende røve, fantastiske fordele og frække smil, som fik fyrene helt op af stolene i de sjællandske provinsbyer.

Og når de først var oppe, sørgede U$O og Johnson med fire forrygende numre for, at de ikke havde lyst til at sidde ned igen.

Det havde pigerne heldigvis heller ikke i den officielle Forsidejagtbus, der bragte holdet fra sted til sted. Dansen fortsatte, påklædningen var mindst lige så sparsom som under bikinirunden på diskotekerne og de gyldne og lilla dråber fra sponsorerne Famous Grouse og Pisang Ambon forsvandt som dug for solen.

Tjek selv billederne her. Både fra forestillingerne, men også alt det du ikke så fra bussen. Det er frækt, det er sødt og det er uundværligt.

Se også videoen

Oplev dem i næste weekend på disse steder:

4. april - Pigerne fra Fyn
01:00 Krokowski Vejle (Læs mere om stedet her)
03:00 Club Taboo Odense (Læs mere om stedet her)

5. april - Pigerne fra Sydjylland
01:00 Globe Sønderborg (Læs mere om stedet her)
03:00 Crazy Daisy Aabenraa (Læs mere om stedet her)

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce