Magasinet M!

Forskere siger, at det faktisk har mange gode egenskaber, at tage en god snuser når partneren slipper en vind

Klamt og interessant

Prutter er sjove. Det ved vi alle. 

De er ofte også ubehagelige. Men hvis de kommer fra kæresten, åbenbart også sunde...

I en smukt vinklet artikel, har LadBible fremlagt forskningsresultater fra University of Exeter, hvori forskeren Dr. Mark Wood, fremlægger, at det faktisk ikke er så forfærdeligt at være i nærheden af prutter, som offeret ofte gør det til.

"Selvom svovlbrinte er velkendt for at være en tung og ildelugtende gas, bliver den produceret naturligt i kroppen. Det er en af de komponenter der giver prutten sin ildelugt, men den giver dem også at par sundhedsfordele..."

ANNONCE
Forskere siger, at det faktisk har mange gode egenskaber, at tage en god snuser når partneren slipper en vind

Forskere har fundet ud af, at det mikrobiske biprodukt kan reducere risikoen for kræft, hjerteanfald og slagtilfælde, og modvirke gigt og demens i ældre. Svovlbrinte hjælper også med at bibeholde mitokondrierne, der driver energiproduktionen i blodkarcellerne.

"Når cellerne bliver stressede af sygdom, trækker de på enzymerne, for at generere små mængder af svovlbrinte. Det holder mitokondrierne i gang, og holder cellerne i live. Hvis dette ikke sker, mister cellerne evnen til at regulere overlevelse og kontrollere inflammationer."

Basically: Svovlbrinte har gode egenskaber. Husk det, næste gang hun brokker sig over, at du lukker hende inde i en hotbox under dynen. 

Kilde: LadBible

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE