Magasinet M!

Genialt: Pornhubs aprilsnar skabte panik for tusindvis af bruger

Inklusiv os selv?

"Charlotte er gravid" hopper din mor og far ikke på mere. Mest af alt, fordi Charlotte ikke længere er din kæreste, og at du blot er en syndig taber, der river den af - alene til langt ud på natten.

I så fald har du med garanti fundet ud af, hvor geniale genierne fra PornHub er. Ikke nok med at de gang på gang leverer materiale nok til, at den røde skruetrækker nok skal stå lige, leverede de også årets aprilsnar, der helt sikkert har taget livet af de fleste hudfarvede kiggere.

Hvis du i lørdags klikkede ind på en video, blev du mødt af dette syn:

ANNONCE
PornHub - Genialt: Pornhubs aprilsnar skabte panik for tusindvis af bruger PornHub

Der er to scenarier, der kan få enhver mand til at få nervøse vejrtrækninger. En deling på sociale medier af den ulækre fetish-pornofilm, som du lige klikket på, eller at det grønne lys ved siden af dit webcam begynder at lyse.

Vi håber dog, at du lige har taget et klik mere, inden du nåede at sige dit arbejde op, ringe til mormor og undskylde og ikke mindst melde dig til den franske fremmedlegion.

PornHub lavede jo bare sjov, og du kan derfor med ro i maven vende tilbage til dine 'alenestunder'. Det er jo trods alt bevist, at onani er utrolig godt for dit helbred.

ANNONCE
PornHub - Genialt: Pornhubs aprilsnar skabte panik for tusindvis af bruger PornHub
Del

Seneste nyt